Onze Engelse cursussen zijn vernieuwd!

Onze Engelse cursussen zijn vernieuwd!

Vanaf oktober wordt er tijdens de Engelse cursussen met een nieuwe lesmethode gewerkt en verandert de cursusstructuur. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe cursussen aan het cursusaanbod toegevoegd, waaronder Alledaags Engels en een examentraining.

Cambridge English Empower

Vanaf oktober wordt er tijdens de Engelse cursussen gewerkt met Cambridge English Empower van Cambridge University. Empower combineert uitdagende lesstof met officieel toetsmateriaal, wat zorgt voor consistente en meetbare resultaten. De opdrachten zijn gericht op interactie in de klas en op maat gemaakt voor de verschillende niveaus. Cursisten kunnen bijvoorbeeld worden gevraagd om een blogbericht te schrijven of een grammaticales voor te bereiden. Voor thuisstudie zijn er luisteropdrachten, uitspraakoefeningen en begeleidende video’s online beschikbaar.

Onze Engelse cursussen zijn vernieuwd!

Meer tijd per niveau

Al onze cursussen zijn gericht op gemotiveerde cursisten en het cursusmateriaal wordt in hoog tempo behandeld. Om te zorgen voor een solide basis, besteden we tijdens de Engelse cursussen vanaf oktober meer tijd aan ieder niveau. De populaire cursus Engels Upper Intermediate wordt bijvoorbeeld gesplitst in Engels Upper Intermediate 1 en Engels Upper Intermediate 2.

Nieuwe cursussen

De nieuwe cursusstructuur bood ons de mogelijkheid om nieuwe cursussen toe te voegen aan het cursusaanbod. Cursisten zonder enige kennis van de Engelse taal kunnen vanaf oktober de cursus Engels Beginners volgen en voor cursisten die hun actieve Engelse vaardigheden een boost willen geven is er de cursus Alledaags Engels.

Cambridge examentraining

Cursisten kunnen zich vanaf oktober bij UvA Talen voorbereiden op het Cambridge C2 Proficiency examen. De Cambridge Proficiency Examentraining is geschikt voor cursisten die de Engelse taal op zeer hoog niveau beheersen en van plan zijn om het examen C2 Proficiency te maken.

Meer informatie

Alle nieuwe cursusdata staan nu online, dus u kunt zich al voor de nieuwe cursussen inschrijven.