Onze vacatures

Avondportier (in ruil voor een gratis groepscursus)

We zijn op zoek naar een avondportier die een avond in de week kan werken achter de receptie in ruil voor een gratis groepscursus naar keuze. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het openen van de hoofdingang voor cursisten en docenten.

 Start: 8 april (avond nader te bepalen)
Tijd: 17.30 uur tot ongeveer 21.45 uur
Hoe vaak: minstens 12 avonden (1 keer per week)

De receptie heeft een computer met internet, dus een ideale kans voor studenten of cursisten. U dient in ieder geval op een basisniveau Nederlands te kunnen spreken. Er is een achtervang (meldkamer van de bewaking Roeterseilandcampus) bij eventuele calamiteiten. In het bezit zijn van een EHBO-diploma is een pre.

E-mail uw aanmelding en cv naar trainers@uvatalen.nl om u op te geven. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Weekendportier (in ruil voor een gratis groepscursus)

UvA Talen zoekt een portier die zaterdagochtend kan werken achter de receptie in ruil voor een gratis groepscursus naar keuze. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het openen van de hoofdingang voor cursisten en docenten.

Start: 25 mei
Tijd: 9.00 uur tot ongeveer 13.00 uur of 13.00 – 16.30 uur
Hoe vaak: minstens 12 ochtenden (1 keer per week) of 12 middagen (1 keer per week)

De receptie heeft een computer met internet, dus een ideale kans voor studenten (of voor werkende cursisten die bij ons rustig kunnen studeren). Er is een achtervang (meldkamer van de bewaking Roeterseilandcampus) bij eventuele calamiteiten. In het bezit zijn van een EHBO-diploma is een pre.

 E-mail uw aanmelding en cv naar trainers@uvatalen.nl om u op te geven. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

--------------------------------------------------------

UvA Talen zoekt regelmatig nieuwe medewerkers ter aanvulling van het huidige team. Ook zoeken we doorlopend freelance taaltrainers en surveillanten. Op dit moment zoeken wij:

Freelance taaltrainers 

UvA Talen is doorlopend op zoek naar ervaren, freelance taaltrainers voor diverse groepscursussen en maatwerktrainingen. Wij zijn op dit moment op zoek naar taaltrainers voor cursussen in de volgende talen:

  • Nederlands
  • Portugees (Standaard Portugees)
  • Engels

Vereisten freelance taaltrainers

Docenten dienen de doeltaal als moedertaal te hebben. Verder is ervaring als professionele taaltrainer voor volwassenen een voorwaarde, bij voorkeur (deels) in de zakelijke en/of wetenschappelijke markt. Een absolute voorwaarde is dat u geregistreerd bent als zelfstandig ondernemer bij de KvK. 

Reageren freelance taaltrainers

Bent u zelfstandig ondernemer en momenteel inzetbaar als trainer voor (avond)trajecten? Dan ontvangen wij graag een e-mail met het volgende:

  1. uw cv met contactgegevens als bijlage
  2. een korte toelichting op uw motivatie (inclusief eventuele specialisaties als zakelijk/medisch/juridisch/financieel/academisch, etc.)

Onvolledige aanmeldingen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

U kunt uw bericht sturen naar trainers@uvatalen.nl