Open avond bij UvA Talen: proeflessen in 8 verschillende talen!

Ben jij een expat die in Nederland woont en graag Nederlands wil leren? Of wil je soms je Engelse communicatievaardigheden verbeteren voor je werk of studie? Of misschien ben je wel verliefd geworden op iemand uit een ander land en wil je graag zijn of haar taal leren – bijvoorbeeld Italiaans, Frans of Arabisch. Dat is heel begrijpelijk! En we begrijpen ook hoe lastig het is om te bepalen waar en hoe je met leren wil beginnen. Daarom organiseren wij het perfecte persoonlijke evenement voor jou! Bezoek ons, de meest toonaangevende taalschool in Amsterdam, op donderdag 12 september 2024, tijdens onze open avond.

Tijdens deze open avond kun je deelnemen aan workshops in acht verschillende talen en gratis taalintakes doen om je niveau te bepalen. Verder is er UvA Talen-merchandise en kun je exclusieve kortingen krijgen, plus de kans om een gratis taalcursus te winnen. Onze vriendelijke medewerkers beantwoorden al je vragen. We hebben er zin in! Klink op de link naar het aanmeldformulier hieronder om zeker te zijn van een plek.

Wanneer? Donderdag 12 september 2024 van 17.45 – 20.30

Waar? Roetersstraat 25, 1018 WB Amsterdam

Aanmeldformulier: KLIK HIER

         

Onze workshops 

Tijdens onze open avond verzorgen we verschillende taalworkshops van elk 20-30 minuten met docenten van UvA Talen. Deze workshops geven je een goed beeld van hoe het is om een groepscursus of een individuele privécursus bij onze taalschool te volgen. Elke workshop biedt een leuke, interactieve manier om nieuw vocabulaire en meer kennis van de grammatica op te doen.

De workshops worden verspreid over de hele avond gehouden, zodat je de mogelijkheid hebt om er meer dan een te volgen als je dat wilt. De aangeboden talen zijn Nederlands (voor beginners en halfgevorderden), Engels (voor halfgevorderden en spreekvaardigheid), Japans (voor beginners), Spaans (voor beginners en halfgevorderden), Frans (voor beginners), Chinees (voor beginners), Arabisch (voor beginners) en Italiaans (voor beginners en halfgevorderden). Geef op je aanmeldformulier aan welke workshops op welk niveau je tijdens onze open avond wilt volgen.

Onze UvA Talen

UvA Talen is het toonaangevende talencentrum in Amsterdam met een internationale klantenkring uit de hele wereld. Wij bieden een breed scala aan snelle, communicatieve cursussen in 13 verschillende talen aan in de vorm van groepscursussen, individuele cursussen en/of e-learning, van beginnersniveau tot gevorderd. Elk jaar ronden duizenden cursisten een cursus bij UvA Talen af en behalen daarmee een internationaal erkend taalniveaucertificaat. Meer weten? Kijk dan eens naar de pagina Over UvA Talen.