Open avond bij UvA Talen: proeflessen in acht verschillende talen!

Ben jij een expat die in Nederland woont en graag Nederlands wil leren? Of wil je beter Engels leren spreken en schrijven voor je werk of opleiding? Of wil je je schoonouders soms verrassen door een beginnerscursus Italiaans, Frans of Arabisch te volgen? Wij weten uit eigen ervaring hoe lastig het kan zijn om te beslissen waar en hoe je een nieuwe taal wilt gaan leren. Daarom organiseren we het perfecte evenement voor jou! Bezoek ons, de meest toonaangevende taalschool in Amsterdam, op 14 september 2023, tijdens onze open avond.

Tijdens deze open avond worden er taalworkshops in acht verschillende talen gehouden en kun je door middel van een gratis intakegesprek bepalen welk niveau het beste bij jou past. Verder zijn er merchandise en goodies van UvA Talen, extra kortingen en – uiteraard –  cursisten en medewerkers om al jouw vragen te beantwoorden. Klinkt goed, toch?

Wanneer: Donderdag 14 september 2023 van 17.45 – 20.30

Waar: Roetersstraat 25, 1018 WB Amsterdam

Aanmeldformulier: KLIK HIER

Open Evening 2023

Onze workshops

Tijdens onze open avond verzorgen we verschillende taalworkshops van elk 20-30 minuten met docenten van UvA Talen. Deze workshops geven je een goed beeld van hoe het is om een groepscursus of een individuele privécursus bij onze taalschool te volgen. Elke workshop biedt een leuke, interactieve manier om nieuwe vocabulaire en meer kennis van de grammatica op te doen.

De workshops worden verspreid over de hele avond gehouden, zodat je de mogelijkheid hebt om er meer dan een te volgen als je dat wilt. De aangeboden talen zijn Nederlands (voor beginners en halfgevorderden), Engels (voor halfgevorderden en spreekvaardigheid), Japans (voor beginners), Spaans (voor beginners), Frans (voor beginners), Chinees (voor beginners), Arabisch (voor beginners) en Italiaans (voor beginners). Geef op je aanmeldformulier aan welke workshops op welk niveau je tijdens onze open avond wilt volgen.

Over UvA Talen

UvA Talen is het toonaangevende talencentrum in Amsterdam met een internationale klantenkring uit de hele wereld. Wij bieden een breed scala aan snelle, communicatieve cursussen in 13 verschillende talen aan in de vorm van groepscursussen, individuele cursussen en/of e-learning, van beginnersniveau tot gevorderd. Elk jaar ronden meer dan 5000 cursisten een cursus bij UvA Talen af en behalen daarmee een internationaal erkend taalniveaucertificaat. Meer weten? Kijk dan eens naar de pagina Over UvA Talen