Open avond bij UvA Talen: Volg een proefles in een van onze twaalf talen!

Hebt u overwogen om een nieuwe taal te gaan leren, maar wordt u afgeschrikt door de gedachte aan de zoektocht naar het juiste adres hiervoor? Dan is deze open avond echt iets voor u – loop gewoon langs na werk of college!

Kom op 22 september 2022 langs bij UvA Talen, het toonaangevende talencentrum in Amsterdam en onestopshop voor al uw taaldiensten. Wat kunt u tijdens deze open avond verwachten? Diverse taalworkshops, gratis intakes om het juiste cursusniveau voor u te bepalen, merchandise en goodies van UvA Talen, extra kortingen, en natuurlijk andere cursisten en ons team dat klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden!

Klinkt dit aanlokkelijk? Kom dan langs! U hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen. In september ontvangt u een e-mail met alle gegevens. 

*OPEN AVOND IS VOL*

Wanneer: Donderdag 22 september 2022

Hoe laat: 17.00 - 20.00

Waar: Roetersstraat 25, 1018 WB Amsterdam

Open Evening UvA Talen

Welke workshops kunt u verwachten?

Tijdens onze open avond verzorgen de docenten van UvA Talen verschillende taalworkshops die elk 20 tot 30 minuten duren. Door deze workshops kunt u een idee krijgen hoe het is om een groeps- of privécursus te volgen bij ons talencentrum! In iedere workshop leert u op een leuke en interactieve manier nieuwe woorden en hoe je zinnen vormt in een vreemde taal.

De workshops worden verspreid over de avond gegeven, zodat u er meerdere kunt volgen als u dat wilt. De talen die in de workshops aan bod komen zijn Nederlands, Engels, Japans, en Spaans. Op veler verzoek hebben we ook proeflessen Frans, Duits, Chinees, Arabisch, Portugees en Italiaans aan ons schema voor de Open Avond toegevoegd. Geef op het aanmeldformulier aan welke workshops u tijdens de open avond op welk niveau wilt volgen EN of wij volgens u nog een taal moeten toevoegen aan het programma van deze avond.

Over UvA Talen

UvA Talen is het toonaangevende talencentrum in Amsterdam, waar cursisten van over de hele wereld terecht kunnen. Wij bieden een uitgebreid pakket taalcursussen – zowel groeps- als privécursussen en e-learning – in twaalf verschillende talen, waaronder Nederlands en Engels, variërend van beginners- tot gevorderdenniveau. In deze levendige cursussen wordt het lesmateriaal in hoog tempo behandeld. Elk jaar volgen ruim 2000 cursisten een cursus bij UvA Talen. Na voltooiing ontvangen zij een internationaal erkend certificaat met vermelding van het behaalde taalniveau.