Redactie/correctie

Ons vertaalbureau is permanent gesloten.
De dienstverlening voor vertaalwerk en redactiediensten wordt voortgezet door

AVB Language Group BV.
Klik hier om direct verder te gaan naar de website van AVB Language Group BV
U kunt AVB ook bellen op 020 – 645 66 10 of mailen naar avb@avb.nl.

U weet wat u wilt overbrengen. U hebt een wervende tekst geschreven waar u helemaal achter staat. Alleen twijfelt u nog aan grammatica en spelling. Gaat u ervan uit of er vanuitOf u hebt een bijdrage geschreven voor een congresbundel. Uw Engels is goed, maar het is niet uw moedertaal. Schrijf je I was of I have been?

Het verschil tussen een goede en een minder goede tekst schuilt meestal in details. Het is ons vak dat verschil te maken.

Wij corrigeren en bewerken regelmatig documenten voor onze klanten. Zo hebben wij talloze wetenschappelijke Engelse publicaties van onderzoekers binnen en buiten de Universiteit van Amsterdam persklaar gemaakt.

Als u al een concepttekst hebt of een publicatie die zo goed als afgerond is, maar u wilt nog even de puntjes op de i laten zetten, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze redacteurs of correctoren nemen uw tekst graag nog even door voor die laatste finesses. 

Bovendien voeren wij redactie- en correctiewerk niet alleen graag en goed uit, wij doen dit zo nodig ook razendsnel. Wanneer de persen dus al warmdraaien of de deadline zit u op de hielen, maar u twijfelt aan de juiste formulering of een zinsconstructie, dan kunt u uw tekst nog even naar ons sturen. Wij nemen uw zorgen graag uit handen.

Wij redigeren elke soort tekst. Van handleiding tot corporate brochure, van nieuwsbrief tot webcontent