Snel een taal leren met inTense

inTense is het privéprogramma voor cursisten die binnen zeer korte tijd hun taalvaardigheid willen verbeteren. Het programma bestaat uit minimaal vijf aaneengesloten lesdagen waarin een team van docenten u onderdompelt in de taal die u wilt leren.

inTense is nu volledig coronaproof te volgen.

Ons meest intensieve privéprogramma

inTense is een privéprogramma waarin een lesdag bestaat uit intensieve taallessen, een begeleide taallunch met docent en een excursie naar een van de vele bezienswaardigheden van Amsterdam. De docenten spreken de hele dag alleen in de taal die u wilt leren. Zo gaat het leren de hele dag op een praktische, ontspannen manier door. We noemen dit full immersion.

Dit zijn de voordelen van inTense:

  1. een persoonlijk programma met uitgebreide intake
  2. afwisselende en uitdagende lessen met meerdere docenten
  3. intensieve begeleiding door een cursuscoördinator

Meer weten over de voordelen van inTense?

Coronaproof programma

Totdat we inTense weer op locatie kunnen aanbieden, kunt u volledig coronaproof een online inTense-cursus volgen. U krijgt dan vijf opeenvolgende dagen intensief online les. Uit de praktijk blijkt dat zes uur online taalles per dag voor het beste resultaat zorgt. Deze uren worden verdeeld over twee of drie dagelijkse lessen. De lestijden bepalen we samen met u.

Om de full immersion compleet te maken houdt u zich ook na de lessen bezig met de taal die u wilt leren. Hiervoor geven wij u speciale thuisopdrachten mee. We vragen u bijvoorbeeld om een film of tv-programma te kijken, muziek te luisteren of iets te lezen in de taal die u wilt leren.

Het kan mogelijk zijn om lessen op locatie bij UvA Talen of excursies aan het programma toe te voegen, indien de situatie rondom corona dit toelaat. Wij houden deze dan ook goed in de gaten. Als u contact met ons opneemt, kunnen we bespreken wat er op dat moment mogelijk is.

Neem contact met ons op

Onze cursuscoördinatoren staan u graag te woord om de verschillende opties te bespreken. Omdat we zo veel mogelijk vanuit huis werken zijn we telefonisch niet bereikbaar. U kunt ons per e-mail een terugbelverzoek sturen. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Ja, ik wil meer informatie over inTense.