Speciale januarikorting op cursussen – slechts beperkte tijd beschikbaar!

Het weer in Nederland wordt frisser, de pepernoten liggen al in de schappen en misschien heb je zelfs al een kerstboom staan. Het kan niet anders: de feestdagen staan voor de deur!

Bij UvA Talen koesteren we dit sprookjesachtige seizoen, en daar horen cadeautjes bij. Daarom geven we maar liefst 10% korting op AL onze taalcursussen die starten vanaf januari 2024! Of je nu je Frans of Engels wilt bijspijkeren, of uit interesse een geheel nieuwe taal wilt leren, zoals Nederlands, Arabisch of Japans – wij bieden al onze 13 talen zowel online als klassikaal in Amsterdam aan.

Beschikbare cursussen met korting beginnen op 15 - 18 januari 2024

Prijzen vanaf € 450

Deze code is geldig van 15 november tot 17 december 2023

January course round discount

Hoe werkt deze korting?

Deze korting geldt voor iedereen, oftewel alle huidige, voormalige of nieuwe cursisten die een taalcursus willen volgen bij UvA Talen. Om gebruik te maken van deze korting, voer je de code EARLYBIRD23 in wanneer je op onze website een cursus afrekent die wordt aangeboden in onze cursusronde van januari. Deze korting kan niet worden gecombineerd met andere kortingen op onze website.**

Om jouw cursus te vinden ga je naar de pagina Groepstrainingen op onze website en klik je in de oranje balk op de taal van jouw keuze. Onderaan de cursuspagina kun je aangeven of je de cursus online wilt volgen of klassikaal op ons kantoor in Amsterdam.

Wil je je meteen aanmelden? Dat kan hier!

 

*Ons kantoor is gesloten van 25 december 2023 t/m 1 januari 2024. We adviseren je om je zo snel mogelijk in te schrijven voor een taalcursus in januari om jouw plek veilig te stellen.

**Deze kortingscode kan niet worden gecombineerd met andere kortingen en kan slechts eenmaal worden gebruikt.