Arabisch niveau 3

Cursusinformatie

In de groepscursus Arabisch niveau 3 wordt aandacht besteed aan praktische communicatie, het uitbreiden van de woordenschat en de verschillen tussen formeel en informeel Standaardarabisch. In deze cursus leert u onder andere de verleden tijd te gebruiken, naast andere grammatica.

Onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn onder meer: praten over de tijd, vergelijkingen, het onderwijs, het bedrijfsleven en toekomstplannen. Grammaticale zaken die aan bod komen zijn onder meer de trappen van vergelijking, meervoudsvormen in de tegenwoordige en verleden tijd, woordvolgorde en de ontkenning.

Arabisch niveau 3 is de juiste cursus voor u als u dialogen en korte teksten kunt lezen in het Arabisch met behulp van een woordenlijst. Daarnaast bent u ook al bekend met de enkelvoudsvormen van werkwoorden in de tegenwoordige en verleden tijd (bijv. ‘hij schrijft’/‘hij schreef’), eenvoudige bezittelijke vormen (bijv. ‘mijn pen’), zelfstandige en bijvoeglijke naamwoorden in dualis en pluralis, getallen, en de mannelijke en vrouwelijke vorm van kleuren.

Het lesmateriaal is Engelstalig. U hebt dus een basiskennis van de Engelse taal nodig.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Arabisch niveau 4.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: questionnaire

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Arabisch niveau 2 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Mastering Arabic 1, € 35 (hoofdstuk 14-20)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.
Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
maandag 30 sep 2019 02 dec 2019 19:00 - 21:30 25 495 NU inschrijven!