Arabisch niveau 4

Cursusinformatie

In de groepscursus Arabisch niveau 4 wordt aandacht besteed aan praktische communicatie, het uitbreiden van de woordenschat en de verschillen tussen formeel en informeel Standaard arabisch. In deze cursus leert u onder andere hoe u verschillende soorten werkwoorden in de tegenwoordige tijd gebruikt, naast andere grammatica.

Thema’s die aan bod komen zijn onder meer: praten over uzelf en anderen, het huis, het werk en het dagelijks leven, sport en vrije tijd. Grammaticale zaken die aan bod komen zijn onder meer de meervoudsvorm van zelfstandige en bijvoeglijke naamwoorden, de onbepaalde wijs en deelwoorden.

Arabisch niveau 4 is de juiste cursus voor u als u dialogen en korte teksten kunt lezen in het Arabisch met behulp van een woordenlijst. Daarnaast bent u ook al bekend met voornaamwoorden in enkelvoud en meervoud en de vervoeging van werkwoorden in zowel de tegenwoordige als de verleden tijd.

Het lesmateriaal is Engelstalig. U hebt dus een basiskennis van de Engelse taal nodig.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Arabisch niveau 5.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: questionnaire

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Arabisch niveau 3 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Mastering Arabic 2, € 30 (hoofdstuk 1-4)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.

Planning en inschrijven

Deze cursus is ook als intensieve zomercursus te volgen.

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
donderdag 16 jul 2020 17 sep 2020 19:00 - 21:30 25 495 NU inschrijven!
ma-wo-vr 10 aug 2020 02 sep 2020 12:30 - 15:00 27 495 NU inschrijven!
donderdag 08 okt 2020 10 dec 2020 19:00 - 21:30 25 495 NU inschrijven!