Arabisch niveau 6

Cursusinformatie

De groepscursus Arabisch niveau 6 is bedoeld voor cursisten van wie de kennis van het Arabisch op halfgevorderdenniveau is.

U kunt deze cursus volgen als u gemakkelijk dialogen en korte teksten in het Arabisch kunt lezen met behulp van een woordenlijst. U moet al bekend zijn met bepaalde grammaticale concepten en hoe u deze gebruikt, zoals de dualis (het tweevoud) en de pluralis (het meervoud) van zelfstandige naamwoorden en bijvoeglijke naamwoorden, de verleden tijd, werkwoordsvormen (yafʕal, yufaʕʕil, yatafaʕʕal, etc.), en zwakke werkwoorden.

Arabisch niveau 6 is gericht op praktische communicatie en het uitbreiden van de woordenschat in Standaardarabisch.

Onderwerpen die aan bod komen zijn het nieuws en de media, het klimaat en het milieu, gezondheid en geluk, en kunst en film. Grammaticale begrippen die worden behandeld zijn formeel Arabisch, de toekomende tijd en de voorwaardelijke wijs.

Het lesmateriaal is Engelstalig. U hebt dus een basiskennis van de Engelse taal nodig.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: questionnaire

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Arabisch niveau 5 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Mastering Arabic 2, € 30 (hoofdstuk 9-13)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.
Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
woensdag 07 okt 2020 09 dec 2020 19:00 - 21:30 25 495 NU inschrijven!