Cambridge C1 Advanced Examentraining

Cursusinformatie

Als u Engels op hoog niveau beheerst en dit wilt aantonen, bijvoorbeeld omdat u in een Engelstalig land wilt gaan studeren, is het Cambridge C1 Advanced-examen het perfecte examen voor u. Tijdens deze examentraining bereidt u zich voor op dit examen door te werken aan uw taalvaardigheid op het gebied van lezen, schrijven, spreken en luisteren en aan uw examenvaardigheden.

Om deel te nemen aan deze examentraining dient uw Engels al op niveau C1 te zijn. Wat dit niveau inhoudt leest u hier.

Taalvaardigheden

Naast lezen, schrijven, spreken en luisteren werkt u tijdens deze cursus ook aan uw vocabulaire en grammatica. Op niveau C1 is het belangrijk dat u vloeiend en duidelijk kunt spreken. U oefent dit door met uw medecursisten te spreken, zoals u tijdens het examen met een medekandidaat zult spreken.

Tijdens het schrijfexamen wordt u gevraagd om twee soorten teksten te schrijven (een recensie, essay, voorstel, rapportage, brief en/of e-mail). Tijdens de examentraining leert u deze teksten op niveau C1 te schrijven, zodat u op alle mogelijke opdrachten bent voorbereid.

U werkt aan uw lees- en luistervaardigheid aan de hand van uiteenlopende teksten en geluidsfragmenten, bijvoorbeeld fictie, artikelen, presentaties en radioprogramma’s.

Examenvaardigheden

Naast de vier taalvaardigheden wordt tijdens de cursus ook aandacht besteed aan algemene examenvaardigheden zoals tijdbeheer, het samenvatten van teksten en het ontrafelen van vragen (wat wordt er precies gevraagd?). U oefent met officiële oefentoetsen van Cambridge Assessment English.

Over het Cambridge C1 Advanced-examen

Het Cambridge C1 Advanced-certificaat wordt geaccepteerd door universiteiten wereldwijd. U toont ermee aan dat uw Engels zeer goed is. U kunt bijvoorbeeld een college aan de universiteit in het Engels volgen en met zelfvertrouwen deelnemen aan een vergadering op uw werk. U spreekt vloeiend en efficiënt.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek, online toets

Lesmateriaal

Cambridge Compact Advanced, € 60
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u kiest voor klassikale lessen, kunt u de boeken via ons kopen. U ontvangt ze dan tijdens de eerste les. Gaat u een online cursus volgen? Dan koopt u de boeken zelf.

Planning en inschrijven

Deze cursus is ook als intensieve zomercursus te volgen.

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
ma-di-wo-do-vr 08 jul 2024 19 jul 2024 09:00 - 11:00 20 525 NU inschrijven!
ma-di-wo-do-vr 05 aug 2024 16 aug 2024 09:00 - 11:00 20 525 NU inschrijven!
Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
ma-di-wo-do-vr 08 jul 2024 19 jul 2024 16:00 - 18:00 20 475 NU inschrijven!