Cambridge C2 Proficiency Examentraining

Cursusinformatie

Deze cursus is geschikt voor cursisten die de Engelse taal op zeer hoog niveau beheersen en van plan zijn om het examen C2 Proficiency te maken. Tijdens de examentraining wordt u volledig voorbereid op deze Cambridge English Qualification.

Taalvaardigheden

Ten eerste komen de vier taalvaardigheden van het examen aan bod (lezen, schrijven, spreken en luisteren). U verbetert uw leesvaardigheid door te leren hoe u een tekst snel doorneemt en hoe u de strekking en het soort tekst herkent. Er wordt aandacht besteed aan schrijfvaardigheid door het oefenen van alle soorten schrijfopdrachten die u kunt krijgen (onder andere essay, artikel en brief). Spreken en luisteren worden behandeld met behulp van interactieve rollenspellen en door het oefenen met luistertoetsen. U verbreedt uw woordenschat door veelgebruikte collocations, uitdrukkingen en synoniemen te leren. Deze kunt u in alle examenonderdelen toepassen.

Examenvaardigheden

Naast de vier taalvaardigheden wordt tijdens de cursus ook aandacht besteed aan algemene examenvaardigheden zoals tijdbeheer, het samenvatten van teksten en het ontrafelen van vragen (wat wordt er precies gevraagd?). U oefent met officiële oefentoetsen van Cambridge Assessment English.

Over Cambridge C2 Proficiency

Het Cambridge-examen C2 Proficiency test het hoogst haalbare niveau van Engels, niveau C2 van het Europees Referentiekader voor de Talen. Wanneer u slaagt voor dit examen, laat u zien dat u de Engelse taal op een bijzonder hoog niveau beheerst. Dit niveau is vaak nodig in een professionele of academische omgeving, bijvoorbeeld voor het volgen van een promotietraject (PhD) of een postacademische opleiding. Meer informatie over het examen vindt u op www.cambridgeenglish.org.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek, online toets

Lesmateriaal

Cambridge Objective Proficiency, € 62
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u kiest voor klassikale lessen, kunt u de boeken via ons kopen. U ontvangt ze dan tijdens de eerste les. Gaat u een online cursus volgen? Dan koopt u de boeken zelf.

Planning en inschrijven

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
woensdag 10 apr 2024 12 jun 2024 19:00 - 21:00 20 525 NU inschrijven!
Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
woensdag 10 apr 2024 12 jun 2024 19:00 - 21:00 20 475 NU inschrijven!