Chinees niveau 6

Cursusinformatie

De cursus Chinees niveau 6 is bedoeld voor cursisten die het Chinees redelijk goed spreken en verstaan. Tijdens deze cursus zult u uw woordenschat verder uitbreiden, uw inzicht in de Chinese cultuur verdiepen en complexere grammaticale constructies leren, waarmee u zich zowel mondeling als schriftelijk in specifiekere en complexere bewoordingen kunt uitdrukken.

Thema’s die aan bod komen zijn onder meer: vrije tijd en hobby’s, drinken, gastvrijheid en Chinese gewoonten.

Aan het eind van de cursus bent u in staat om op halfgevorderdenniveau in het Chinees te communiceren. Wanneer u in China bent, zult u in staat zijn het grootste deel van uw gesprekken in het Chinees te voeren.

Het eindniveau van Chinees niveau 6 komt overeen met tweederde van niveau 3 van de HSK-test (500 woorden). Dit niveau is vergelijkbaar met niveau B1 van het Europees Referentiekader.

Het lesmateriaal is Engelstalig. U hebt dus een basiskennis van de Engelse taal nodig.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Chinees niveau 7.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Chinees niveau 5 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Standard Course HSK 3, € 45 (hoofdstuk 7-13)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.
Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
woensdag 07 okt 2020 09 dec 2020 19:00 - 21:30 25 495 NU inschrijven!