Chinees niveau 7

Cursusinformatie

De cursus Chinees niveau 7 is bedoeld voor cursisten die het Chinees redelijk goed beheersen. Om aan de cursus mee te doen dient uw Chinese taalvaardigheid zich op halfgevorderdenniveau te bevinden. U kunt bijvoorbeeld al vrij soepel gesprekken voeren over uw dagelijks leven (hobby’s, werk en voorkeuren).

Tijdens Chinees niveau 7 breidt u uw taalvaardigheid op het gebied van lezen, schrijven, spreken en luisteren verder uit. U leert niet alleen algemene vocabulaire, maar ook uitdrukkingen en termen die u kunt gebruiken in zakelijke communicatie.

Nadat u deze cursus hebt afgerond kunt u het Chinees gebruiken in het dagelijks leven. U kunt bijvoorbeeld eten bestellen in een restaurant, een gesprek voeren met een bekende of een huisarts vertellen waar u last van hebt. Ook in zakelijke situaties kunt u uzelf redden. Tijdens een vergadering kunt u bijvoorbeeld uw ideeën pitchen, deze onderbouwen met argumenten en zowel mondeling als schriftelijk reageren op vragen of reacties.

Grammaticale onderdelen die tijdens Chinees niveau 7 worden behandeld zijn onder andere zinnen met ba die resultaat of richting aangeven en de constructies 如果 en 只有....

Het eindniveau van Chinees niveau 7 komt overeen met niveau 3 van de HSK-test (600 woorden). Dit niveau is vergelijkbaar met niveau B1 van het Europees Referentiekader.

The course material is written in English, so a basic understanding of English is needed.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Chinees niveau 8.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Chinees niveau 6 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Standard Course HSK 3, € 35 (hoofdstuk 14-20)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u kiest voor klassikale lessen, kunt u de boeken via ons kopen. U ontvangt ze dan tijdens de eerste les. Gaat u een online cursus volgen? Dan koopt u de boeken zelf.

Planning en inschrijven

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
maandag 08 apr 2024 17 jun 2024 19:00 - 21:30 25 575 NU inschrijven!
Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
maandag 08 apr 2024 17 jun 2024 19:00 - 21:30 25 525 NU inschrijven!