Duits beginners

Cursusinformatie

De groepscursus Duits beginners is geschikt voor iedereen die nog niet eerder heeft kennisgemaakt met het Duits. Beginnend bij ‘Woher kommen Sie?’ en ‘Wie heißen Sie?’ worden cursisten wegwijs gemaakt in de Duitse taal.

Tijdens deze taalcursus ontwikkelt u binnen korte tijd basisvaardigheden in spreken, luisteren en lezen. Daarnaast besteedt uw docent aandacht aan het schrijven van korte standaardzinnen.

Na Duits beginners kunt u uzelf voorstellen en vragen over persoonlijke gegevens stellen en beantwoorden. U bent in staat om korte gesprekken in het Duits te voeren (bijvoorbeeld bij het boodschappen doen) en beschikt over een beknopte basiskennis van de grammatica (tegenwoordige tijd, verleden tijd van zijn/hebben, Nominativ (eerste naamval), Akkusativ (vierde naamval) en meervoud) en woordenschat (cijfers, klokkijken, voorstellen, eten en drinken).

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Duits niveau 2.

Lesmateriaal

Begegnungen A1+, € 50 (hoofdstuk 1-4)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.

Planning en inschrijven

Deze cursus is ook als intensieve zomercursus te volgen.

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr 10 aug 2020 28 aug 2020 09:00 - 12:00 27 445 NU inschrijven!
dinsdag 06 okt 2020 08 dec 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!