Duits niveau 2

Cursusinformatie

De cursus Duits niveau 2 is geschikt voor mensen die al een beknopte basiskennis van het Duits bezitten. Om aan deze cursus deel te nemen dient u korte gesprekken te kunnen voeren, persoonlijke vragen te kunnen stellen en beantwoorden, en kennis te hebben van de tegenwoordige tijd, verleden tijd van zijn/hebben, Nominativ (eerste naamval), Akkusativ (vierde naamval) en meervoud.

Tijdens deze taalcursus breidt u uw basiskennis op het gebied van spreken, luisteren, lezen en schrijven verder uit.

Na Duits niveau 2 kunt u gesprekken voeren over werk en vakantie en kunt u een arts duidelijk maken waar u last van heeft. Uw grammaticale kennis wordt verder verbreed door het behandelen van onder andere de verleden tijd en toekomstige tijd, modale hulpwerkwoorden, keuzevoorzetsels en Dativ (derde naamval).

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Duits niveau 3.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Duits beginners met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Begegnungen A1+, € 50 (hoofdstuk 5-8)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.

Planning en inschrijven

Deze cursus is ook als intensieve zomercursus te volgen.

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr 10 aug 2020 28 aug 2020 09:00 - 12:00 27 445 NU inschrijven!
dinsdag 06 okt 2020 08 dec 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!