Duits niveau 5

Cursusinformatie

De cursus Duits niveau 5 is bedoeld voor mensen met een redelijke kennis van de Duitse taal. Cursisten dienen bekend te zijn met complexere grammatica (onder andere passieve zinnen en bijzinnen), en dienen een kort gesprek te kunnen voeren over uiteenlopende, bekende onderwerpen.

Tijdens Duits niveau 5 breidt u uw actieve taalvaardigheid verder uit. Het doel van de cursus is in de eerste plaats het vergroten van uw standaardvaardigheden Duits op het gebied van spreken, luisteren, lezen en schrijven. Grammatica en vocabulaire zijn hierbij essentiële onderdelen.

Tijdens de cursus wordt basisgrammatica uit niveau A2 herhaald en wordt de kennis verfijnd rondom complexere aspecten van de Duitse taal (o.a. n-verbuiging, uiteenlopend gebruik van werden, alle tijden in de passieve vorm).

Na afloop van de deze cursus bent u als onafhankelijke gebruiker in staat standaardgesprekken te voeren over uiteenlopende onderwerpen (zoals werk, vrije tijd en media).

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Duits niveau 6.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Duits niveau 4 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Begegnungen B1+, € 50 (hoofdstuk 1-4)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.
Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
donderdag 08 okt 2020 10 dec 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!