Duits niveau 6

Cursusinformatie

Deze taalcursus is bedoeld voor mensen met kennis van de Duitse taal op halfgevorderdenniveau. Cursisten dienen bekend te zijn met alle basisgrammatica en comfortabel standaardgesprekken te kunnen voeren over uiteenlopende onderwerpen.

Tijdens Duits niveau 6 breiden cursisten hun actieve taalvaardigheid verder uit. Het doel van de cursus is het vergroten van de standaardvaardigheden Duits op het gebied van spreken, luisteren, lezen en schrijven. Om dit te bereiken wordt ook aandacht besteed aan grammatica en vocabulaire.

Na deze cursus bent u als onafhankelijke spreker in staat gesprekken in het Duits in veel verschillende situaties te voeren (bijvoorbeeld over uw opleiding, over reizen, het verkeer en gevoelens). Ook beschikt u over een brede, gevorderde kennis van de Duitse grammatica (onder andere voltooid verleden tijd, complexe bijzinnen, Nomen-Verb-Verbindung).

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Duits niveau 7.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Duits niveau 5 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Begegnungen B1+, € 50 (hoofdstuk 5-8)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.
Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
donderdag 08 okt 2020 10 dec 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!