Frans niveau 2

Cursusinformatie

Om aan de cursus Frans niveau 2 deel te nemen, dient u een basiskennis van de Franse taal te hebben. U kunt uzelf bijvoorbeeld voorstellen en spreken over uw woonomgeving of familie. Ook kunt u formulieren en vragenlijsten over uzelf invullen.

Tijdens deze cursus werkt u verder aan het verbeteren van uw Franse taalvaardigheid op het gebied van lezen, schrijven, spreken en luisteren. Ook grammatica en vocabulaire zijn onderdeel van de cursus.

Na Frans niveau 2 kunt u in eenvoudige zinnen uw mening geven, over uw voorkeuren, gewoontes en hobby’s spreken, iemand uitnodigen en iets bestellen in een restaurant. U kunt eenvoudige teksten over het dagelijks leven, vrije tijd, eten en activiteiten lezen, bijvoorbeeld in advertenties of reclames. U kunt ook een kort tekstje schrijven over wat u in uw vrije tijd doet.

Grammatica die u tijdens deze cursus leert is onder andere de tegenwoordige tijd van de werkwoorden sortir (weggaan), dormir (slapen), prendre (nemen), faire (doen), jouer (spelen) en manger (eten). Daarnaast leert u onder andere zinnen te maken met pour (voor/om) en parce que (omdat).

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Frans niveau 3.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek, online toets

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Frans beginners met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Défi 1 (livre de l'élève + cahier d'exercices), € 30 (hoofdstuk 5-8)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.

Planning en inschrijven

Deze cursus is ook als intensieve zomercursus te volgen.

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr 13 jul 2020 31 jul 2020 09:00 - 12:00 27 445 NU inschrijven!
ma-wo-vr 10 aug 2020 28 aug 2020 09:00 - 12:00 27 445 NU inschrijven!
maandag 05 okt 2020 07 dec 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!