Frans niveau 4

Cursusinformatie

De cursus Frans niveau 4 is voor u geschikt als u een goede basiskennis van de Franse taal hebt. U dient bijvoorbeeld een bericht over een dagelijks onderwerp te kunnen schrijven en blogberichten over vertrouwde onderwerpen te kunnen lezen.

Tijdens deze cursus werkt u verder aan het verbeteren van uw Franse taalvaardigheid op het gebied van lezen, schrijven, spreken en luisteren. Ook grammatica en vocabulaire zijn onderdeel van de cursus.

De onderwerpen die tijdens Frans niveau 4 aan bod komen zijn school, studie, werk, cultuur en reizen. U kunt na de cursus bijvoorbeeld vertellen of schrijven over een reis die u heeft gemaakt en uw mening geven over een boek, film of serie.

Grammatica die u tijdens deze cursus leert is onder andere voorwaardelijke zinnen met si (als) zoals s’il fait beau demain on fera un barbecue, en de toekomstige tijd met quand (wanneer) zoals quand j’irai à Paris je viendrai te voir. Ook leert u het verschil tussen de voltooid verleden tijd en de onvoltooid verleden tijd (ma tante avait fait une tarte aux fraises en ma tante faisait une tarte aux fraises).

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Frans niveau 5.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek, online toets

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Frans niveau 3 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Défi 2 (livre de l'élève + cahier d'exercices), € 30 (hoofdstuk 5-8)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.

Planning en inschrijven

Deze cursus is ook als intensieve zomercursus te volgen.

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr 13 jul 2020 31 jul 2020 13:00 - 16:00 27 445 NU inschrijven!
ma-wo-vr 10 aug 2020 28 aug 2020 13:00 - 16:00 27 445 NU inschrijven!
donderdag 08 okt 2020 10 dec 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!