Italiaans niveau 3

Cursusinformatie

Om aan de cursus Italiaans niveau 3 deel te nemen, dient u een gegronde basiskennis van het Italiaans te hebben.  U kunt bijvoorbeeld al iets vertellen of schrijven over uw vakantie, waarbij u gebruikt maakt van de tegenwoordige en verleden tijd.

Tijdens Italiaans niveau 3 werkt u aan het verdiepen van uw Italiaanse basiskennis op het gebied van spreken, luisteren, schrijven en lezen.

U zult merken dat u na deze cursus soepelere gesprekjes kunt voeren. U kunt vragen beantwoorden en tegenvragen stellen, ideeën uitwisselen en informatie geven over bekende onderwerpen. U doet dit met simpele woorden en zinnen, maar wel vloeiend. Bovendien kunt u over het verleden spreken door gebruik te maken van de passato prossimo en de imperfetto.

Uw luistervaardigheid is na Italiaans niveau 3 ook een stuk beter: u kunt bijvoorbeeld een gedetailleerde instructie begrijpen over het gebruik van een televisie of computer en als u naar een tv-programma of video kijkt kunt u de hoofdlijnen begrijpen. Na de cursus kunt ook u een kort tekstje schrijven waarin u iemand bedankt of uw excuses aanbiedt.

De Italiaanse basisgrammatica hebt u inmiddels onder de knie, dus tijdens deze cursus breidt u deze kennis verder uit. U leert onder andere onregelmatige werkwoorden (piacere, fare, farcela, sapere, andarsene, andarci, cominciare en finire) en dubbele ontkenningen.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Italiaans niveau 4.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Italiaans niveau 2 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Nuovo Espresso 2, € 45 (hoofdstuk 1-5)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.

Planning en inschrijven

Deze cursus is ook als intensieve zomercursus te volgen.

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr 10 aug 2020 28 aug 2020 09:00 - 12:00 27 445 NU inschrijven!
donderdag 08 okt 2020 10 dec 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!