Italiaans niveau 4

Cursusinformatie

Om aan de cursus Italiaans niveau 4 deel te nemen dient u een gedegen basiskennis van het Italiaans te hebben. U kunt bijvoorbeeld al de hoofdlijnen uit het nieuws op tv of in de krant begrijpen en een kort gesprek voeren.

Tijdens Italiaans niveau 4 werkt u aan verdere verdieping van uw Italiaanse basiskennis op het gebied van spreken, luisteren, schrijven en lezen. De onderwerpen waarover u kunt spreken worden steeds uitgebreider. Naast alledaagse zaken leert u ook gesprekken te voeren bij de dokter en op het werk (zakelijk taalgebruik). Vanaf Italiaans niveau 4 leert u meer over formeel en informeel taalgebruik.

Uw passieve taalkennis (lezen en luisteren) bevindt zich na deze cursus op een stabiel basisniveau. U kunt bijvoorbeeld een gedetailleerde instructie begrijpen en korte verhalen, blogberichten en instructies lezen.

De Italiaanse basisgrammatica hebt u inmiddels onder de knie, dus tijdens deze cursus breidt u deze kennis verder uit. U leert onder andere het gebruik van de imperativo (gebiedende wijs), de congiuntivo (bv. mi scusi) en de passato prossimo (voltooid tegenwoordige tijd) van modale werkwoorden.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Italiaans niveau 5.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Italiaans niveau 3 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Nuovo Espresso 2, € 45 (hoofdstuk 6-10)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.

Planning en inschrijven

Deze cursus is ook als intensieve zomercursus te volgen.

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr 13 jul 2020 31 jul 2020 13:00 - 16:00 27 445 NU inschrijven!
ma-wo-vr 10 aug 2020 28 aug 2020 13:00 - 16:00 27 445 NU inschrijven!
donderdag 08 okt 2020 10 dec 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!