Italiaans niveau 6

Cursusinformatie

De cursus Italiaans niveau 6 is geschikt voor u als u het Italiaans beheerst op halfgevorderdenniveau. Om aan de cursus deel te nemen dient u bijvoorbeeld al uw mening te kunnen geven (mondeling en schriftelijk) en actief deel te kunnen nemen aan een groepsgesprek.

Tijdens Italiaans niveau 6 werkt u aan het verdiepen van uw Italiaanse kennis op het gebied van spreken, luisteren, schrijven en lezen.

Na deze cursus kunt schriftelijk en in een gesprek uw mening geven met behulp van gestructureerde argumenten. U kunt ook korte verslagen schrijven over iets dat u hebt meegemaakt of iets dat u interesseert.

Uw passieve kennis (lezen en luisteren) is na deze cursus vrij uitgebreid: u begrijpt de strekking van een langere tekst en kunt een geschreven instructie volgen. Wanneer u luistert naar een toespraak of uitleg kunt u deze redelijk goed volgen.

Grammatica die tijdens deze cursus wordt behandeld is onder andere zinnen maken met sebbene (hoewel), nonostante (behalve), malgrado (ondanks) en benché (hoewel) en verschillende vormen van de gerundio.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Italiaans niveau 7.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Italiaans niveau 5 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Nuovo Espresso 3, € 45 (hoofdstuk 6-10)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.
Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
dinsdag 07 apr 2020 16 jun 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!
dinsdag 06 okt 2020 08 dec 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!