Italiaans niveau 7

Cursusinformatie

De cursus Italiaans niveau 7 wordt gegeven op gevorderdenniveau. Om aan deze cursus deel te nemen dient u onder andere al korte verslagen te kunnen schrijven over iets dat u hebt meegemaakt en comfortabel een gesprekje te kunnen voeren, ook met meerdere gesprekspartners.

Tijdens Italiaans niveau 7 werkt u aan het verdiepen van uw Italiaanse kennis op het gebied van spreken, luisteren, schrijven en lezen.

Na deze cursus kunt u vrij gemakkelijk en vlot Italiaans spreken, zowel in een gesprek als bij een presentatie of toespraak. Ook kunt u verschillende soorten teksten schrijven, waaronder een verslag, rapport of recensie aan de hand van iets dat u hebt gezien, gedaan of gelezen.

Uw passieve kennis (lezen en luisteren) is na deze cursus uitgebreid: u begint steeds beter gesprekken te begrijpen, bijvoorbeeld een interview of een geanimeerd gesprek tussen Italianen. U kunt langere teksten lezen, ook als deze over onbekende onderwerpen gaan.

Grammatica die tijdens deze cursus wordt behandeld is onder andere de futuro anteriore (voltooid toekomende tijd) en de voornaamwoorden chi en ciò che. Ook leert u wederom meer over het gebruik van de gerundio, een belangrijke Italiaanse werkwoordsvorm.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Italiaans niveau 8.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Italiaans niveau 6 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Nuovo Espresso 4, € 45 (hoofdstuk 1-5)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.
Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
dinsdag 07 apr 2020 16 jun 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!
maandag 05 okt 2020 07 dec 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!