Italiaans niveau 8

Cursusinformatie

De cursus Italiaans niveau 8 wordt gegeven op gevorderdenniveau. Deze cursus is geschikt voor u als u vrij vlot en vloeiend Italiaans kunt spreken, verschillende soorten teksten kunt schrijven en een uitgebreide passieve kennis van het Italiaans hebt.

Tijdens Italiaans niveau 8 werkt u aan het verdiepen van uw Italiaanse kennis op het gebied van spreken, luisteren, schrijven en lezen.

Na deze cursus kunt u vrij gemakkelijk en vlot Italiaans spreken, ook over lastige onderwerpen. U hebt bijvoorbeeld geen moeite met deelnemen aan een discussie of debat. U kunt hierbij spontaan en onvoorbereid uw mening geven, waarbij u de punten van uw gesprekspartner in acht neemt. Uw vocabulaire wordt steeds uitgebreider. In teksten en gesprekken gebruikt u moeiteloos metaforen en synoniemen.

Uw passieve kennis (lezen en luisteren) is na deze cursus zeer uitgebreid: u kunt bijvoorbeeld Italiaanse literatuur lezen. Qua luistervaardigheid kunt u conferenties, toespraken en academische presentaties begrijpen. U begrijpt vrijwel alles wat u ziet op tv of hoort op de radio.

Grammatica die tijdens deze cursus wordt behandeld is onder andere het gebruik van de congiuntivo (aanvoegende wijs) en spreken over de toekomst met de futuro semplice en futuro anteriore. Ook leert u meer mogelijkheden van de gerundio, participio, infinito en imperativo en wordt er aandacht besteed aan de verschillende betekenissen van het woordje mica.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Italiaans niveau 7 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Nuovo Espresso 4, € 45 (hoofdstuk 6-10)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.
Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
dinsdag 07 apr 2020 16 jun 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!
maandag 05 okt 2020 07 dec 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!