Japans niveau 6

Cursusinformatie

De cursus Japans niveau 6 is geschikt voor cursisten met een degelijke basiskennis van de Japanse taal. U dient al korte gesprekjes te kunnen voeren over dagelijkse onderwerpen zoals uw weekendplannen of iets dat u hebt meegemaakt.

Na Japans niveau 6 weet u hoe u op een beleefde manier over negatieve situaties spreekt, bijvoorbeeld door spijt of teleurstelling te uiten of uw excuses aan te bieden. Ook kunt u simpele informatie helder en duidelijk overdragen, een instructie doorgeven en een verhaal doorvertellen.

Tijdens deze cursus leert u ongeveer 150 nieuwe woorden en 50 nieuwe kanji-karakters, waardoor u na deze cursus ongeveer 950 Japanse woorden kent en 250 kanji-karakters.

Tijdens Japans niveau 6 gaat u verder in op verschillende werkwoordsvormen die veranderen afhankelijk van met wie en over wie u spreekt (かしてあげる、かしてくれる、かしてもらう). Ook leert u voorwaardelijke zinnen te gebruiken (天気がよかったら、さんぽします) en leert u meer over het gebruik van hulpwerkwoorden (食べてみる、買っておく).

Het eindniveau van deze cursus is gelijk aan de helft van het niveau N4 van de Japanese Language Proficiency Test (JLPT).

The course material is written in English, so a basic understanding of English is needed.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Japans niveau 7.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Japans niveau 5 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Genki II (hoofdstuk 4-6)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u kiest voor klassikale lessen, kunt u de boeken via ons kopen. U ontvangt ze dan tijdens de eerste les. Gaat u een online cursus volgen? Dan koopt u de boeken zelf.

Planning en inschrijven

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
maandag 08 jul 2024 09 sep 2024 19:00 - 21:30 25 525 NU inschrijven!