Japans niveau 7

Cursusinformatie

De cursus Japans niveau 7 is geschikt voor cursisten met een degelijke basiskennis van de Japanse taal. U dient simpele informatie helder en duidelijk te kunnen overbrengen, een instructie te kunnen geven en een verhaal te kunnen doorvertellen.

Na Japans niveau 7 kunt u iemand vragen om iets voor u te doen. Ook leert u hoe u op een respectvolle manier advies kunt geven en uw dankbaarheid kunt tonen voor iets wat iemand voor u heeft gedaan.

Tijdens deze cursus leert u ongeveer 150 nieuwe woorden en 45 nieuwe kanji-karakters, waardoor u na deze cursus ongeveer 1.100 Japanse woorden kent en 300 kanji-karakters.

De grammatica die u tijdens Japans niveau 7 leert is onder andere vragen stellen (どこに行くかわかりません), passieve zinnen vormen (さいふをぬすまれました) en hulpwerkwoorden gebruiken (テーブルの上に本がおいてあります).

Het eindniveau van deze cursus is gelijk aan driekwart van het niveau N4 van de Japanese Language Proficiency Test (JLPT).

The course material is written in English, so a basic understanding of English is needed.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Japans niveau 8.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Japans niveau 6 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Genki II (hoofdstuk 7-9)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u kiest voor klassikale lessen, kunt u de boeken via ons kopen. U ontvangt ze dan tijdens de eerste les. Gaat u een online cursus volgen? Dan koopt u de boeken zelf.

Planning en inschrijven

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
maandag 08 jul 2024 09 sep 2024 19:00 - 21:30 25 525 NU inschrijven!