Japans niveau 8

Cursusinformatie

De cursus Japans niveau 8 is geschikt voor cursisten met een halfgevorderde kennis van de Japanse taal. Om aan deze cursus deel te nemen, dient u iemand om een gunst te kunnen vragen en advies te kunnen geven. Ook kunt u hulpwerkwoorden gebruiken en passieve zinnen vormen.

Nadat u deze cursus hebt afgerond kunt u uw verwachtingen uitspreken en voorwerpen met elkaar vergelijken. U kent alle beleefdheidsvormen en weet hoe en wanneer u deze dient te gebruiken. Tijdens Japans niveau 8 leert u meer over de meest respectvolle en nederige beleefdheidsvorm keigo (敬語).

Tijdens deze cursus leert u ongeveer 150 nieuwe woorden en 30 nieuwe kanji-karakters, waardoor u na deze cursus ongeveer 1.250 Japanse woorden kent en 330 kanji-karakters.

De grammatica die u tijdens Japans niveau 8 leert is onder meer passende werkwoordsvormen voor keigo (いく、来る(=まいる、食べる、飲む=いただく), causatieve constructies (食べさせる、行かせる) en passieve causatieve constructies (食べさせられる、行かされる).

 Het eindniveau van deze cursus is gelijk aan niveau N4 van de Japanese Language Proficiency Test (JLPT).

Het lesmateriaal is Engelstalig. U hebt dus een basiskennis van de Engelse taal nodig.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Japans niveau 7 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Genki II (hoofdstuk 10-12)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u kiest voor klassikale lessen, kunt u de boeken via ons kopen. U ontvangt ze dan tijdens de eerste les. Gaat u een online cursus volgen? Dan koopt u de boeken zelf.

Planning en inschrijven

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
maandag 11 jul 2022 12 sep 2022 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!
donderdag 06 okt 2022 08 dec 2022 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!