Japans niveau 8

Cursusinformatie

De cursus Japans niveau 8 is geschikt voor cursisten met een halfgevorderde kennis van de Japanse taal. Om aan deze cursus deel te nemen, dient u iemand om een gunst te kunnen vragen en advies te kunnen geven. Ook kunt u hulpwerkwoorden gebruiken en passieve zinnen vormen.

Nadat u deze cursus hebt afgerond kunt u uw verwachtingen uitspreken en voorwerpen met elkaar vergelijken. U kent alle beleefdheidsvormen en weet hoe en wanneer u deze dient te gebruiken. Tijdens Japans niveau 8 leert u meer over de meest respectvolle en nederige beleefdheidsvorm keigo (敬語).

Tijdens deze cursus leert u ongeveer 150 nieuwe woorden en 30 nieuwe kanji-karakters, waardoor u na deze cursus ongeveer 1.250 Japanse woorden kent en 330 kanji-karakters.

De grammatica die u tijdens Japans niveau 8 leert is onder meer passende werkwoordsvormen voor keigo (いく、来る(=まいる、食べる、飲む=いただく), causatieve constructies (食べさせる、行かせる) en passieve causatieve constructies (食べさせられる、行かされる).

 Het eindniveau van deze cursus is gelijk aan niveau N4 van de Japanese Language Proficiency Test (JLPT).

The course material is written in English, so a basic understanding of English is needed.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Japans niveau 7 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Genki II (hoofdstuk 10-12)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u kiest voor klassikale lessen, kunt u de boeken via ons kopen. U ontvangt ze dan tijdens de eerste les. Gaat u een online cursus volgen? Dan koopt u de boeken zelf.

Planning en inschrijven

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
maandag 08 jul 2024 09 sep 2024 19:00 - 21:30 25 525 NU inschrijven!