Japans Spreekvaardigheid N4

Cursusinformatie

Hebt u de cursus Japans niveau 8 bij UvA Talen afgerond en wilt u uw taalvaardigheden van het Japans verder uitbreiden? Of wilt u misschien de Japanese Language Proficiency Test op niveau N4 maken en zich daarop voorbereiden? Dan is Japans Spreekvaardigheid de juiste cursus voor u. Deze cursus zorgt ervoor dat u zich kunt voorbereiden op het Japanse staatsexamen door te werken aan uw communicatievaardigheid in het Japans. Spreekvaardigheid is geen onderdeel van het Japanse examen.

Japanse taalvaardigheid verbeteren

Hoewel uw Japans al op niveau N4 dient te zijn om aan deze cursus deel te nemen, wordt tijdens de cursus enige basisgrammatica en vocabulaire herhaald. Uw verbetert uw taalvaardigheid in het Japans door over eenvoudige onderwerpen te debatteren en een korte presentatie in het Japans te houden. Hierdoor zult u zelfverzekerder kunnen communiceren.

Deze examentraining richt zich op de volgende twee taalvaardigheden: spreken en luisteren. U werkt aan uw spreekvaardigheid door onder andere over uzelf te praten, hobby’s en ervaringen uit te wisselen en het uiterlijk en de kleding van iemand te beschrijven. U omschrijft een eerste indruk van iemand die u niet goed kent. U leert hoe u een feest organiseert en gasten uitnodigt. U praat over een gerecht dat u in een restaurant kunt aanbevelen en hoe u een bepaald gerecht eet.

Verder leert u meer over de betekenis van Japanse namen en de beschrijving van restaurants en gerechten.

Aan het eind van deze cursus bent u in staat om informatie uit te wisselen, nieuwe informatie te verkrijgen en in korte gesprekken deel te nemen. U hebt uw communicatievaardigheden verbeterd en u kunt de taalkennis toepassen die u hebt geleerd.

Over de Japanese Language Proficiency Test N4

De Japanese Language Proficiency Test is het officieel erkende examen Japans, vergelijkbaar met het Nederlands staatsexamen. N4 is het een na laagste examenniveau. Tijdens het examen worden uw basisvaardigheden in lezen en luisteren beoordeeld. U dient korte teksten over alledaagse onderwerpen in eenvoudig vocabulaire en kanji te begrijpen. Daarnaast dient u langzaam uitgesproken alledaagse gesprekken en hun algemene inhoud te kunnen volgen.

In Nederland kunt u de Japanese Language Proficiency Test maken bij de Universiteit Leiden.

The course material is written in English, so a basic understanding of English is needed.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Lesmateriaal

Marugoto Japanese language and culture Beginner A2 2
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u kiest voor klassikale lessen, kunt u de boeken via ons kopen. U ontvangt ze dan tijdens de eerste les. Gaat u een online cursus volgen? Dan koopt u de boeken zelf.

Planning en inschrijven

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
maandag 08 jul 2024 09 sep 2024 19:00 - 21:30 25 525 NU inschrijven!