Japans Spreekvaardigheid N5

Cursusinformatie

Hebt u de cursus Japans niveau 4 bij UvA Talen afgerond en wilt u uw taalvaardigheden van het Japans verder uitbreiden? Of wilt u misschien de Japanese Language Proficiency Test op niveau N5 maken en zich daarop voorbereiden? Dan is Japans Spreekvaardigheid de juiste cursus voor u. Deze cursus zorgt ervoor dat u zich kunt voorbereiden op het Japanse staatsexamen door te werken aan uw luistervaardigheid in het Japans. Spreekvaardigheid is geen onderdeel van het Japanse examen.

Japanse taalvaardigheid verbeteren

Hoewel uw Japans al op niveau N5 dient te zijn om aan deze cursus deel te nemen, wordt tijdens de cursus enige basisgrammatica en vocabulaire behandeld. Uw verbetert uw taalvaardigheid in het Japans door veelgebruikte uitdrukkingen te leren en uw woordenschat uit te breiden. Hierdoor zult u zelfverzekerder kunnen communiceren.

Deze examentraining richt zich op de volgende twee taalvaardigheden: spreken en luisteren. U werkt aan uw spreekvaardigheid door onder andere te leren hoe u zich uitgebreid voorstelt, iemand beschrijft of in een restaurant naar ingrediënten of aanbevelingen vraagt. Binnen het onderdeel luistervaardigheid leert u te luisteren naar verhalen over cadeaus, feestjes en festiviteiten en vakanties.

Aan het eind van deze cursus bent u in staat om met Japanse moedertaalsprekers te communiceren, met praktische en sociale situaties om te gaan en het Japans in allerlei verschillende situaties te gebruiken.

Over de Japanese Language Proficiency Test N5

De Japanese Language Proficiency Test is het officieel erkende examen Japans, vergelijkbaar met het Nederlands staatsexamen. N5 is het laagste examenniveau. Tijdens het examen worden uw basisvaardigheden in lezen en luisteren beoordeeld. U dient standaarduitdrukkingen in hiragana, katakana, en basis-kanji te kunnen lezen en korte gesprekken over het dagelijks leven te begrijpen.

In Nederland kunt u de Japanese Language Proficiency Test maken bij de Universiteit Leiden.

The course material is written in English, so a basic understanding of English is needed.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Planning en inschrijven

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
dinsdag 09 jul 2024 10 sep 2024 19:00 - 21:30 25 525 NU inschrijven!