Portugees niveau 5

Cursusinformatie

Deze vervolgtraining is bedoeld voor mensen met een redelijke kennis van het Portugees. Tijdens de training breidt u uw actieve taalvaardigheid verder uit.

Het doel van de training is in de eerste plaats het vergroten van uw standaardvaardigheden Portugees op het gebied van spreken, luisteren, lezen en schrijven.

Standaard-Portugees of Braziliaans-Portugees

Tijdens de Portugese taalcursussen krijgt u les van ervaren, deskundige docenten die het Portugees als moedertaal hebben. De trainingen zijn zowel geschikt voor mensen die standaard-Portugees als Braziliaans-Portugees willen leren. De grammaticale regels van beide varianten zijn identiek, op een paar kleine uitzonderingen na. 

Bij uw inschrijving kunt u aangeven welke variatie van het Portugees u wilt leren. De docent zal de lessen voorbereiden aan de hand van de voorkeur van de meerderheid van de groep. Waar nodig wordt tijdens de lessen ingegaan op verschillen in uitspraak en vocabulaire, zodat u van beide variaties de nodige basiskennis vergaart.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Portugees niveau 6.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Portugees niveau 4 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Português XXI - nova ediçao 3, € 65
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.
Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
woensdag 15 jan 2020 18 mrt 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!
woensdag 08 apr 2020 10 jun 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!
woensdag 07 okt 2020 09 dec 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!