Russisch niveau 2

Cursusinformatie

Deze training is bedoeld voor mensen met enige kennis van de Russische taal. Tijdens de training breidt u uw actieve taalvaardigheid verder uit.

Het doel van de training is in de eerste plaats het vergroten van uw standaardvaardigheden Russisch op het gebied van spreken, luisteren, lezen en schrijven.

Het lesmateriaal voor deze cursus is beschikbaar in het Nederlands en het Engels. Als u het Nederlands nog niet beheerst, neem dan contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat u de juiste boeken krijgt.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Russisch niveau 3.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek, questionnaire

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Russisch beginners met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Ruslan Russisch 1, € 50
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.
Dag(en) Begin End Tijd Uren Prijs
donderdag 08 okt 2020 10 dec 2020 19:00 - 21:30 25 495 NU inschrijven!