Russisch niveau 8

Cursusinformatie

De cursus Russisch niveau 8 is geschikt voor cursisten met een halfgevorderde kennis van de Russische taal. U dient bijvoorbeeld al een gesprek te kunnen voeren over Russische cultuur en literatuur en kunt heldere teksten kunnen schrijven over uiteenlopende onderwerpen.

Deze cursus richt zich op lezen, schrijven, spreken en luisteren. Als onderdeel hiervan worden ook grammatica, tekstbegrip en vocabulaire behandeld.

Na voltooiing van de cursus kunt u uitgebreid spreken over de Russische cultuur, maatschappij, kunst, geschiedenis en literatuur. U bent ook in staat om heldere, gedetailleerde teksten te schrijven over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met uw interesses. Daarnaast kunt u specifieke gesproken en geschreven informatie begrijpen en Russisch proza lezen en begrijpen met behulp van een woordenboek.

Grammatica die tijdens Russisch niveau 8 aan bod komt is onder andere het verschil tussen het imperfectief en perfectief aspect, tijden in hoofd- en bijzinnen en het gebruik van specifieke woorden en woordcombinaties.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek, questionnaire

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Russisch niveau 7 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Pasport v Rossijoe 3, € 65
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.
Dag(en) Begin End Tijd Uren Prijs
maandag 05 okt 2020 07 dec 2020 19:00 - 21:30 25 495 NU inschrijven!