Spaans niveau 2

Cursusinformatie

De cursus Spaans niveau 2 is bedoeld voor cursisten met enige kennis van de Spaanse taal. U kunt deelnemen aan de cursus als u al korte, simpele gesprekken kunt voeren, persoonlijke vragen kunt stellen en beantwoorden, en kennis hebt van de tegenwoordige tijd.

Het doel van deze cursus is in de eerste plaats het uitbreiden van uw actieve taalvaardigheid en het vergroten van uw standaardvaardigheden Spaans op het gebied van spreken, luisteren en lezen. Naarmate het niveau hoger wordt, gaat schrijfvaardigheid een steeds grotere rol spelen in de Spaanse cursussen.

Na Spaans niveau 2 bent u in staat om gesprekken te voeren over uiteenlopende dagelijkse onderwerpen. U kunt bijvoorbeeld vertellen waar u wel en niet van houdt, wat u vandaag hebt gedaan en waar u woont. Ook kunt u een hotelkamer reserveren, eten bestellen en de weg vragen.

Tijdens deze cursus breidt u uw basiskennis van de grammatica verder uit met de verleden tijd (bijvoorbeeld estudié), de onvoltooid verleden tijd (estudiaba) en de gerundio (estoy estudiando).

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Spaans niveau 3.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek, online toets

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Spaans beginners met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Nuevo Español en marcha 1, € 45 (hoofdstuk 6-10)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.

Planning en inschrijven

Deze cursus is ook als intensieve zomercursus te volgen.

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr 13 jul 2020 31 jul 2020 09:00 - 12:00 27 445 NU inschrijven!
ma-wo-vr 10 aug 2020 28 aug 2020 09:00 - 12:00 27 445 NU inschrijven!
maandag 05 okt 2020 07 dec 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!