Spaans niveau 3

Cursusinformatie

De cursus Spaans niveau 3 is bedoeld voor cursisten met een redelijke basiskennis van de Spaanse taal. U kunt deelnemen aan de cursus als u al gesprekken kunt voeren over uiteenlopende dagelijkse onderwerpen (zoals de weg vragen en eten bestellen) en bekend bent met verschillende vormen van de verleden tijd.

Het doel van deze taalcursus is in de eerste plaats het vergroten van uw actieve taalvaardigheid en standaardvaardigheden Spaans op het gebied van spreken, luisteren en lezen. Ook schrijfvaardigheid maakt deel uit van deze cursus.

Na Spaans niveau 3 bent u als gevorderde basisgebruiker in staat om kort te spreken over alledaagse onderwerpen, zoals opleiding, werk, vrije tijd, geld, boodschappen, de toekomst en het verleden.

Om er zeker van te zijn dat u alle basisgrammatica onder de knie hebt, wordt eerst de grammatica van niveau A1 kort herhaald. Daarna leert u complexere grammaticale aspecten, waaronder bijzinnen met dat/omdat/wanneer, de imperfectoindefinido en perfecto (bijvoorbeeld vivía, viví, he vivido), de futuro (viviré) en condicional (me gustaría vivir).

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau en kunt u doorstromen naar Spaans niveau 4.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek, online toets

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Spaans niveau 2 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Nuevo Español en marcha 2, € 45 (hoofdstuk 1-5)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.

Planning en inschrijven

Deze cursus is ook als intensieve zomercursus te volgen.

Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
ma-wo-vr 13 jul 2020 31 jul 2020 13:00 - 16:00 27 445 NU inschrijven!
ma-wo-vr 10 aug 2020 28 aug 2020 13:00 - 16:00 27 445 NU inschrijven!
woensdag 07 okt 2020 09 dec 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!