Spaans niveau 8

Cursusinformatie

De cursus Spaans niveau 8 is geschikt voor cursisten met een gevorderde kennis van de Spaanse taal. Cursisten dienen bekend te zijn met enkele gevorderde aspecten van de Spaanse grammatica (zoals de verleden en toekomstige tijden imperfectoindefinido en perfecto) en te beschikken over een brede, actieve woordenschat (beroepsmatig en privé).

Deze cursus verbetert uw algemene taalvaardigheid (lezen, schrijven, spreken en luisteren), maar richt zich vooral op het vergroten van uw vocabulaire en actief spreken en schrijven. Zo kunt u na afloop van de cursus een sollicitatiegesprek en een zakelijk telefoongesprek in het Spaans voeren, een recensie schrijven over een film en uw ideeën over reizen, het klimaat en kunst uiten. Er worden ook enkele juridische termen geïntroduceerd.

Na afloop van Spaans niveau 8 beheerst u gevorderde grammatica. Grammaticale onderwerpen die worden behandeld zijn onder andere het verschil tussen ser en estar.

Als u deze cursus met succes hebt gevolgd, ontvangt u een certificaat met het bereikte niveau.

Intake

De intake voor deze cursus bestaat uit: intakegesprek, online toets

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus, nodigen wij u uit voor een intake om uw niveau te bepalen. Wij raden u aan om u minstens twee weken voor de start van de cursus in te schrijven. Schrijft u zich later in, dan kunnen we een intake niet garanderen.

Als u bij UvA Talen de cursus Spaans niveau 7 met succes hebt afgerond, hoeft u geen intake te doen.

Lesmateriaal

Nuevo Español en marcha 4, € 45 (hoofdstuk 7-12)
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. Als u de boeken via UvA Talen aanschaft, ontvangt u ze tijdens de eerste les van uw docent.
Dag(en) Start End Tijd Uren Prijs
donderdag 16 jul 2020 17 sep 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!
donderdag 08 okt 2020 10 dec 2020 19:00 - 21:30 25 445 NU inschrijven!