Talen

Ons vertaalbureau is permanent gesloten.
De dienstverlening voor vertaalwerk en redactiediensten wordt voortgezet door

AVB Language Group BV.
Klik hier om direct verder te gaan naar de website van AVB Language Group BV
U kunt AVB ook bellen op 020 – 645 66 10 of mailen naar avb@avb.nl.

UvA Talen vertaalt naar en vanuit alle officiële talen van de Europese Unie, aangevuld met alle grote of bepalende talen uit de rest van de wereld, zoals Russisch, Chinees, Japans, Turks en Arabisch. Maar wij verzorgen uiteraard ook vertalingen in de talen die relevant zijn voor de Nederlandse markt, zoals Bahasa Indonesia, Sranang Tongo en beide varianten van het Papiamento.

Anders dan veel branchegenoten maken wij geen gebruik van 'wereldwijde netwerken', zoals dat zo wervend wordt genoemd. Het klinkt heel leuk, maar met zo'n netwerk heb je natuurlijk nauwelijks of geen zicht op de kwaliteit die wordt geleverd. Wij werken daarom uitsluitend met vertalers en buitenlandse collega-bureaus die wij zelf op basis van strenge kwaliteitseisen hebben geselecteerd. Zo kunnen wij er in alle gevallen voor instaan dat wij hoogwaardige vertalingen leveren, óók als het gaat om een vertaling van bijvoorbeeld het Arabisch naar het Chinees.

Vanzelfsprekend worden al onze vertalingen verzorgd door moedertaalsprekers van de zogeheten doeltaal (native speakers) en zorgvuldig geredigeerd door gekwalificeerde specialisten.

Wilt u zelf uw talenkennis verbeteren? Naast vertaaldiensten biedt UvA Talen een breed spectrum aan taaltrainingen.