Tolkdiensten

Ons vertaalbureau is permanent gesloten.
De dienstverlening voor vertaalwerk en redactiediensten wordt voortgezet door

AVB Language Group BV.
Klik hier om direct verder te gaan naar de website van AVB Language Group BV
U kunt AVB ook bellen op 020 – 645 66 10 of mailen naar avb@avb.nl.

Tolkopdrachten

Tolken zijn een onmisbare schakel in situaties waarbij niet alle aanwezigen de voertaal spreken of voldoende begrijpen. De aanwezigheid van tolken zorgt ervoor dat gesprekken soepel verlopen, er geen miscommunicatie ontstaat en dat al uw gasten zich welkom voelen en op hun gemak.

Zeker in situaties waarbij veel op het spel staat, zoals een belangrijke onderhandeling, bedrijfspresentatie of klantbezoek, is het belangrijk dat de sprekers geen tijd en energie hoeven te besteden aan het vertalen van hun woorden naar een vreemde taal. En bij grote evenementen is het uiteraard niet meer dan logisch dat alle gasten naar de sprekers kunnen luisteren in hun eigen taal.

Ook voor al uw tolkaanvragen bent u bij UvA Talen aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruime tolkenpool die bestaat uit ervaren en gespecialiseerde professionals. Onze tolken zijn uiteraard zowel de bron- als de doeltaal zeer goed machtig en kunnen moeiteloos schakelen tussen beide talen.

Ervaringen

Veel van onze vaste klanten maken al geruime tijd gebruik van onze tolkdiensten, waaronder de Tweede Kamer, Tata Steel, de TU Delft en het AMC. Zo verzorgen wij regelmatig tolkopdrachten naar het Engels voor de TU Delft. Onlangs vertaalden onze tolken, ten behoeve van de internationale studenten en medewerkers, diverse toespraken die werden gehouden in het kader van de opening van het nieuwe academisch jaar. Ook werken wij nauw samen met het AMC en leveren wij tolken Nederlands-Engels om het personeel van het AMC te ondersteunen tijdens de bezoeken van Amerikaanse accreditatiecommissies.

Tarieven

De tarieven die wij hanteren voor onze tolkdiensten zijn afhankelijk van het type en de aard van de opdracht. Uiteraard kunnen wij onze diensten toespitsen op uw wensen. Bij sommige typen tolkopdrachten is technische apparatuur vereist, zoals tolkcabines en headsets. Ook deze middelen levert UvA Talen graag.