Training Engels voor OBP Science Park

Speciaal voor ondersteunend personeel van de Universiteit van Amsterdam dat werkzaam is op het Science Park, bieden wij onderstaande Engelse trainingen aan.

Alle modules in deze algemene trainingen Engels behandelen de vier taaldomeinen: spreekvaardigheid, luistervaardigheid, leesvaardigheid en schrijfvaardigheid. Grammatica en vocabulaire zijn een belangrijk onderdeel van het curriculum, als essentiële bouwstenen voor het verwerven van een adequate taalbeheersing. Maar net zo belangrijk zijn spreekvaardigheid en de wijze van communiceren met internationale collega's, externe relaties en studenten. De onderwerpen die in de lessen aan bod komen, zijn van uiteenlopende aard, maar zijn altijd zo veel mogelijk toegespitst op de belevingswereld en de beroepspraktijk van de deelnemers.

De eerstvolgende trainingen algemene taalvaardigheid op het Science Park starten op:

9 april 2020 (er zijn geen lessen op 30 april en 21 mei in verband met de meivakantie en Hemelvaartsdag)

Deze trainingen bestaan uit 10 wekelijkse lessen van 2 uur.

Halfgevorderden 12.30 uur – 14.30 uur
Gevorderden 15.00 uur – 17.00 uur
Prijs  € 300 
Locatie           Science Park

U kunt zich via onze website voor deze training aanmelden.

Nadat u zich heeft ingeschreven voor een training nodigen wij u uit voor een intake. Aan de hand van deze intake zullen wij u, in overleg, in het meest geschikte niveau plaatsen.

Eindtoets

U kunt ervoor kiezen om aan het einde van de cursus een eindtoets te maken. Als u voor deze toets slaagt, ontvangt u een certificaat met daarop uw niveau. De kosten voor dit examen bedragen € 40. Kiest u ervoor om de eindtoets te maken, dan maakt u deze een week na de laatste les.

Niet gevonden wat u zocht? Op verzoek kan UvA Talen ook vakgerichte trainingen verzorgen.