Training Engels voor OBP Science Park

Speciaal voor ondersteunend personeel van de Universiteit van Amsterdam werkzaam op het Science Park, bieden wij onderstaande Engelse training aan.

Alle modules in deze algemene trainingen Engels behandelen de vier taaldomeinen: spreekvaardigheid, luistervaardigheid, leesvaardigheid en schrijfvaardigheid. Grammatica en vocabulaire zijn een belangrijk onderdeel van het curriculum, als essentiële bouwstenen voor het verwerven van een adequate taalbeheersing. Maar net zo belangrijk zijn spreekvaardigheid en de wijze van communiceren met internationale collega's, externe relaties en studenten. De onderwerpen die in de lessen aan bod komen, zijn van uiteenlopende aard, maar zijn altijd zo veel mogelijk toegespitst op de belevingswereld en de beroepspraktijk van de deelnemers.
 
De eerstvolgende trainingen algemene taalvaardigheid starten op:

donderdag 28 januari 2021 (geen les op 25 februari in verband met de voorjaarsvakantie)

Deze trainingen worden online en onder begeleiding van een docent gegeven. De training bestaat uit 10 wekelijkse lessen van 2 uur.

Beginners    10.00 uur – 12.00 uur 
Halfgevorderden 12.30 uur – 14.30 uur
Gevorderden 15.00 uur – 17.00 uur
Prijs  € 300
Locatie           Online met een docent

U kunt zich via onze website voor deze training aanmelden.

Nadat u zich heeft ingeschreven voor een training nodigen wij u uit voor een intake. Aan de hand van deze intake zullen wij u, in overleg, in het meest geschikte niveau plaatsen.

Eindtoets

U kunt ervoor kiezen om aan het einde van de cursus een eindtoets te maken. Als u voor deze toets slaagt, ontvangt u een certificaat met daarop uw niveau. De kosten voor dit examen bedragen € 40. Kiest u ervoor om de eindtoets te maken, dan maakt u deze een week na de laatste les.

Niet gevonden wat u zocht? Op verzoek kan UvA Talen ook vakgerichte trainingen verzorgen.