Training schrijfvaardigheid voor OBP

Tijdens deze cursus ligt het accent op het verbeteren van de schrijfvaardigheid. De deelnemers zullen schrijfopdrachten inleveren die zoveel mogelijk betrekking hebben op hun dagelijkse beroepspraktijk. Daarnaast krijgen ze lesmateriaal op het gebied van vaste conventies in Engelse geschreven teksten, opbouw en structuur. Ook zal standaardidioom bij e-mails, notulen, etc. worden behandeld en leren de deelnemers de relevante grammatica (zoals woordvolgorde, conjunctie, spelling, enzovoort).

De eerstvolgende trainingen schrijfvaardigheid starten op:

dinsdag 26 januari 2021 (geen les op 23 februari in verband met de voorjaarsvakantie)

Deze trainingen worden online en onder begeleiding van een docent gegeven. De training bestaat uit 10 wekelijkse lessen van 2 uur.

Beginners    10.00 uur – 12.00 uur 
Halfgevorderden 12.30 uur – 14.30 uur
Gevorderden 15.00 uur – 17.00 uur
Prijs  € 350
Locatie          Online met een docent

U kunt zich via onze website voor deze training aanmelden.

Nadat u zich heeft ingeschreven voor een training nodigen wij u uit voor een intake. Aan de hand van deze intake zullen wij u, in overleg, in het meest geschikte niveau plaatsen.

Eindtoets

U kunt ervoor kiezen om aan het einde van de cursus een eindtoets te maken. Als u voor deze toets slaagt, ontvangt u een certificaat met daarop uw niveau. De kosten voor dit examen bedragen € 40. Kiest u ervoor om de eindtoets te maken, dan maakt u deze een week na de laatste les.

Niet gevonden wat u zocht? Op verzoek kan UvA Talen ook vakgerichte trainingen verzorgen.