Training spreekvaardigheid voor OBP

Tijdens deze cursus zullen de deelnemers de Engelse spreekvaardigheid oefenen (bijvoorbeeld in rollenspellen over telefoneren, vergaderen, enzovoort) en zullen de deelnemers korte presentaties verzorgen. Zij krijgen uitgebreide feedback van de docent, zodat zij zich gericht kunnen verbeteren en met meer zelfvertrouwen leren spreken. Ook wordt er aandacht besteed aan het vergroten van de woordenschat en het idioom, waaronder typische Engelstalige uitdrukkingen en zegswijzen.

De eerstvolgende trainingen spreekvaardigheid starten op:

dinsdag 26 januari 2021 (geen les op 23 februari in verband met de voorjaarsvakantie)

Deze trainingen worden online en onder begeleiding van een docent gegeven. De training bestaat uit 10 wekelijkse lessen van 2 uur.

Beginners    10.00 uur – 12.00 uur 
Halfgevorderden 12.30 uur – 14.30 uur
Gevorderden 15.00 uur – 17.00 uur
Prijs  € 300 
Locatie          Online met een docent

U kunt zich via onze website voor deze training aanmelden.

Nadat u zich heeft ingeschreven voor een training nodigen wij u uit voor een intake. Aan de hand van deze intake zullen wij u, in overleg, in het meest geschikte niveau plaatsen.

Eindtoets

U kunt ervoor kiezen om aan het einde van de cursus een eindtoets te maken. Als u voor deze toets slaagt, ontvangt u een certificaat met daarop uw niveau. De kosten voor dit examen bedragen € 40. Kiest u ervoor om de eindtoets te maken, dan maakt u deze een week na de laatste les.

Niet gevonden wat u zocht? Op verzoek kan UvA Talen ook vakgerichte trainingen verzorgen.