Update coronavirus

Update 16 maart 2020 - nieuwe update over maatregelen coronavirus

LET OP: Deze update is een aanvulling op onze eerdere berichten. De mededelingen in die berichten blijven van kracht.

De nationale maatregelen om alle fysieke onderwijsactiviteiten op te schorten en samenkomsten van mensen met klem te ontraden zijn verlengd tot 6 april. Dit betekent dat ook de fysieke sluiting van UvA Talen tot die datum blijft gehandhaafd.

Tijdens deze periode blijven we u van dienst zijn via digitale kanalen. Cursussen en trainingen worden online voortgezet, e-mails worden zo snel mogelijk beantwoord. Onze vestigingen zijn echter niet telefonisch bereikbaar. Indien u ons wilt spreken, kunt u een e-mail sturen met een belverzoek. Wij nemen dan contact met u op.

Wij nemen zelf contact op met alle cursisten die zich hebben ingeschreven voor cursussen die in april van start gaan. Hoewel we hopen dat we dan weer fysieke klassikale lessen kunnen aanbieden, bereiden we ons nu al voor op online lessen gedurende het hele voorjaar. Alle cursisten ontvangen op korte termijn een passend aanbod.

Wij bieden nogmaals onze excuses aan voor het ongemak van de genomen maatregelen. Net als iedereen moeten wij doen wat noodzakelijk is om zo goed en verantwoordelijk mogelijk met de huidige situatie om te gaan. Wij volgen strikt de maatregelen en richtlijnen op van de medische en wettelijke autoriteiten. Wij roepen iedereen op hetzelfde te doen – en daarbij de kalmte te bewaren.

Wees voorzichtig. Andrà tutto bene.

Update 13 maart 2020 - belangrijke mededeling over onze lessen

De Nederlandse universiteiten hebben besloten dat al het onderwijs tot 31 maart zal worden stopgezet. UvA Talen zal deze lijn volgen.

Dit betekent dat alle klassikale bijeenkomsten bij UvA Talen per direct worden opgeschort. Echter, de lessen gaan door op basis van leren op afstand. Onze online voorzieningen voor lessen via internet worden op dit moment opgestart.

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met onze huidige cursisten om hen nader te informeren en de benodigde gegevens toe te sturen. U kunt ervan uitgaan dat alle lessen op afstand worden gegeven op dezelfde dagen en tijden die voor de klassikale lessen golden. Eventuele afwijkingen van het schema worden door ons aan de afzonderlijke cursisten doorgegeven.

Ook cursisten die zich hebben ingeschreven voor geplande cursussen ontvangen op zeer korte termijn bericht.

Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak van deze maatregel. Net als iedereen moeten wij doen wat noodzakelijk is om verdere verspreiding van het virus te helpen voorkomen. Wij volgen strikt de maatregelen en richtlijnen op van de medische en wettelijke autoriteiten. Wij roepen iedereen op hetzelfde te doen – en daarbij de kalmte te bewaren.

Bekijk ook onze algemene informatie over het coronavirus.