Updates coronavirus

Benieuwd hoe u ons vertaalbureau kunt bereiken? Wilt u weten of u onze informatiebalie weer kunt bezoeken? En of uw taalcursus online gaat plaatsvinden? Dan zit u hier goed!

Door de maatregelen die worden genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, verandert ook voor ons de situatie continu. Op deze pagina vindt u de huidige status van onze diensten:

  • groepscursussen
  • privécursussen, in-company en inTense 
  • vertaling en redactie

Deze informatie is voor het laatst bijgewerkt op 1 december 2020.

Algemeen en contact

Ons talencentrum op het Roeterseiland is gesloten, omdat wij zo veel mogelijk vanuit huis werken. Hierdoor zijn wij ook telefonisch niet bereikbaar. E-mails worden zo snel mogelijk beantwoord. Wilt u een medewerker spreken? Laat dit dan per e-mail weten en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Neem contact met ons op.

Mondkapjesplicht

Hebt u een privéles of afspraak bij UvA Talen? Denk eraan dat in de openbare ruimtes van ons gebouw een mondkapjesplicht geldt. Zonder mondkapje kunt u onze taalschool niet bezoeken.

Groepscursussen

Alle groepscursussen worden online gegeven. De online cursussen volgen dezelfde formule als de lessen op locatie. Het enige verschil is dat de lessen plaatsvinden in onze online virtual classroom.

Meer informatie over groepscursussen.

Privécursussen en in-company

Onze in-company trainingen worden online gegeven en ook bijna alle privécursussen vinden online plaats. Privélessen zijn flexibel te plannen en daardoor de perfecte onderbreking van een thuiswerkdag. Ook in-company trainingen en privélessen bieden we nu met korting aan!

Een privéles kan eventueel op locatie worden gegeven. Bij interesse bekijken we per les samen met u en uw docent wat de mogelijkheden zijn. We houden ons hierbij altijd aan de adviezen van de overheid.

Meer informatie over privécursussen en in-company.

inTense

inTense is ons privéprogramma voor cursisten die binnen zeer korte tijd hun taalvaardigheid willen verbeteren. Het programma bestaat uit minimaal 5 aaneengesloten lesdagen waarin een team van docenten u onderdompelt in de taal die u wilt leren. inTense is nu volledig coronaproof te volgen.

Meer informatie over inTense.

Vertaalbureau

Ons vertaalbureau is open zoals gewoonlijk. Ons vertaalteam staat vanuit huis klaar om al uw vertalingen en redactieaanvragen aan te nemen. Ook spoedaanvragen verwerken we zonder vertraging.

Meer informatie over ons vertaalbureau.