UvA Talen op de I am not a tourist Fair

UvA Talen is op 6 oktober aanwezig bij de I am not a tourist Fair, het evenement voor expats die in Nederland wonen en werken. De beurs wordt georganiseerd  in de Beurs van Berlage. UvA Talen heeft een eigen stand en verzorgt een workshop Nederlands voor beginners.

Bezoek onze stand

Bent u op zoek naar informatie over onze taalcursussen en vertaaldiensten? Kom dan langs bij onze stand! Daar kunt u een praatje maken met onze medewerkers en docenten en ons cursusmateriaal bekijken. Als u geïnteresseerd bent in een cursus, geven wij u graag advies over welke cursus het beste bij u past.

Exclusieve korting

Alle bezoekers aan de beurs ontvangen een exclusieve kortingsvoucher van 10% die kan worden gebruikt voor al onze taalcursussen en andere taaldiensten, en... er is hagelslag!

Laat in 5 minuten uw Nederlands beoordelen

Wilt u weten hoe goed uw Nederlands is? Ga langs bij onze ervaren docenten bij de stand voor een mondeling assessment van 5 minuten. Hierna weet u uw niveau Nederlandse spreekvaardigheid (volgens het Europees Referentiekader) en kunnen wij adviseren welke cursus het best bij u past.

UvA Talen vraagt nieuwe cursisten altijd een intake te doorlopen, dus misschien is dit uw eerste stap op weg naar beter Nederlands.

Beantwoord de prijsvraag van onze vertalers en win

Onze vertalers hebben een vraag voor u! We gaan hem nog niet verklappen, maar we kunnen wel al vertellen dat u, als u het juiste antwoord weet, kans maakt op een cadeaubon ter waarde van € 50.

Uiteraard kunt u onze vertalers op de beurs ook van alles vragen. Zij zijn de hele dag aanwezig om al uw vragen over vertaling en redactie te beantwoorden.

Workshop Nederlands voor beginners: Spreek Nederlands met me

Kunt u een beetje Nederlands maar durft u het niet goed te gebruiken? Of bent u geïntimideerd door die rare klanken en lastige klinkers? Doe dan mee aan onze workshop!

In deze energieke workshop leert ons team u praktische woorden die u in alledaagse situaties kunt gebruiken. De workshop is voor absolute beginners, mensen die al een beetje Nederlands kennen en iedereen die zin heeft om mee te doen.

U kunt meedoen aan onze workshop om 14.00 uur in de Mendes da Costa kamer.

Meer informatie over de I am not a tourist Fair?

De I am not a tourist Fair vindt plaats op zondag 6 oktober van 10.00 tot 17.00 uur in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Meer informatie over de beurs vindt u op expatfairamsterdam.nl.