UvA Talen vertaalt financiële en technische teksten voor Check Technologies

Wist u dat u bij UvA Talen ook terechtkunt voor technische en financiële vertalingen? Onlangs hebben we voor onze klant Check Technologies beëdigde vertalingen verzorgd van onder andere een aantal financiële stukken (jaarrekeningen) en testrapporten van hun wit met paarse deelscooters die je tegenwoordig in een aantal grote steden ziet rondrijden. Het ging om specialistische technische en financiële teksten vanuit het Engels en Nederlands naar het Frans. Per taal ging een team bestaande uit een beëdigd vertaler en een proeflezer aan de slag om alles op tijd in orde te maken. Ondanks de aanzienlijke omvang van de teksten en de krappe doorlooptijd, hebben we de opdracht met succes weten af te ronden. Alle 184 pagina’s werden binnen zes werkdagen vertaald, gereviseerd, beëdigd en overhandigd aan de klant.

Deelscooters van Check

Check wil dat iedereen in elke stad binnen 15 minuten van A naar B kan komen. Dit doen ze door nieuwe en slimme vormen van mobiliteit te introduceren. Zo zijn ze begonnen met elektrische deelscooters in Rotterdam en sinds de zomer van 2020 biedt Check ook 350 elektrische deelscooters aan in Amsterdam. Door elektrische voertuigen te delen wordt de doorstroom van het verkeer beter, verbetert de luchtkwaliteit en vermindert de geluidsoverlast. De elektrische deelscooters van Check zijn op dit moment beschikbaar in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Groningen, Leeuwarden, Enschede, Amersfoort en Düsseldorf. De scooters van Check kunnen per minuut worden gereserveerd en gebruikt door middel van de mobiele Check app (iOS en Android).

Check Technologies x UvA Talen

 

Meer informatie over onze vertaaldiensten

Het vertaalbureau van UvA Talen verzorgt vertaal- en redactiewerk voor verschillende klanten in binnen- en buitenland op het gebied van techniek en mobiliteit . Wij vertalen onder andere (technische) handleidingen, websites, brochures, persberichten, jaarrekeningen, (financiële) jaarverslagen en publicaties. Wilt u ook teksten laten vertalen op het gebied van techniek of financiën, beëdigd of onbeëdigd? Vraag dan eenvoudig en snel online een vrijblijvende offerte aan.