Vakgerichte trainingen

Op verzoek kan UvA Talen vakgerichte trainingen organiseren voor medewerkers die in de dagelijkse beroepspraktijk gebruik maken van specifiek jargon. Deze cursussen zijn geschikt voor bijvoorbeeld medewerkers van Juridische zaken en P&O, maar denk ook aan bijvoorbeeld receptionisten, secretaresses, financiële medewerkers, enzovoort. Hierbij valt te denken aan trainingen gericht op bijvoorbeeld telefoneren, presentatievaardigheden, of het schrijven van e-mails of rapporten in het Engels. Omdat wij de training op maat volledig inrichten op basis van de specifieke wensen en behoeften van de deelnemers, zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Vakgerichte trainingen worden in overleg met de opdrachtgever op maat samengesteld, zodat er een optimaal rendement uit de training kan worden gehaald. De lessen kunnen zowel overdag als 's avonds worden ingepland. 

Voor meer informatie over vakgerichte trainingen kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons uiteraard ook bellen op 020-214 1222 of e-mailen naar obp@uvatalen.nl.