Vertalingen

Ons vertaalbureau is permanent gesloten.
De dienstverlening voor vertaalwerk en redactiediensten wordt voortgezet door

AVB Language Group BV.
Klik hier om direct verder te gaan naar de website van AVB Language Group BV
U kunt AVB ook bellen op 020 – 645 66 10 of mailen naar avb@avb.nl.

UvA Talen behoort al jaren tot de toonaangevende vertaalbureaus van Nederland. Tot 2007 onder de naam UvA Vertalers, dat sinds medio jaren negentig in de markt een ijzersterke reputatie opbouwde als dé aanbieder van hoogwaardige vertaal- en redactiediensten voor de zakelijke markt. Sinds 2007 is onze vertaalafdeling doorgegroeid als onderdeel van UvA Talen.

Als nieuwe klant ontvangt u een introductiekorting van 10% op vertalingen.

Vertaaldiensten en specialisaties

Wij vertalen alle denkbare soorten documenten, waaronder handleidingen, websites, brochures, persberichten en (boek)publicaties. Ook voor gespecialiseerde teksten zoals juridische, technische en medische stukken bent u bij ons vertaalbureau aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van soepele teksten voor specifieke doelgroepen of voor een algemeen publiek.

Lees meer over onze vertaalspecialisaties.

Gecertificeerd met ISO 17100:2015

UvA Talen is ISO-gecertificeerd en werkt volgens de strenge richtlijnen van ISO 17100:2015 voor aanbieders van vertaaldiensten. Deze standaard stelt eisen met betrekking tot de inzet van mensen en middelen, kwaliteitszorg, projectbeheer en algemene dienstverlening. De standaard vereist onder andere dat er uitsluitend met gekwalificeerde projectmanagers en taalspecialisten wordt gewerkt. Een overzichtelijke, efficiënte en beter controleerbare bedrijfsvoering wordt door jaarlijkse toetsing gewaarborgd.

Bekijk onze erkenningen en partners.

Onze vertaalklanten

UvA Talen is het vertaalbureau van talloze grote, bepalende bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland. Met verschillende partijen hebben wij een exclusieve raamovereenkomst voor het verzorgen van al het vertaalwerk.

Bekijk een overzicht van onze klanten.