Vertalingen

Ons vertaalbureau is permanent gesloten.
De dienstverlening voor vertaalwerk en redactiediensten wordt voortgezet door

AVB Language Group BV.
Klik hier om direct verder te gaan naar de website van AVB Language Group BV
U kunt AVB ook bellen op 020 – 645 66 10 of mailen naar avb@avb.nl.

UvA Talen heeft enkele decennia lang behoord tot de kwalitatief toonaangevende vertaalbureaus in Nederland. De afgelopen jaren is de markt voor vertalingen echter ingrijpend veranderd.

De markt voor vertalingen is de afgelopen jaren veranderd. Dit heeft ertoe geleid dat wij als relatieve kleine aanbieder van kwaliteitsvertalingen in een steeds kwetsbaarder positie kwamen te verkeren. De afhankelijkheid van grote aanbestedingscontracten, de ‘concurrentie’ van kwalitatief steeds betere machinevertalingen, en als gevolg hiervan de druk om hoogopgeleide specialisten voor steeds lagere prijzen te laten werken hebben ons uiteindelijk tot de conclusie gebracht dat er geen ruimte meer is voor vertaaldiensten zoals wij die willen bieden.

Met spijt, maar met opgeheven hoofd om het mooie werk dat wij tientallen jaren hebben geleverd, zijn wij in oktober gestopt met ons vertaalbureau. We willen iedereen die met ons of voor ons heeft gewerkt, waaronder uiteraard de talloze mooie klanten, hierbij hartelijk danken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld. We hebben de vertalingen altijd met veel plezier en voldoening gemaakt.

En uiteraard blijven we met evenveel plezier taaltrainingen verzorgen voor iedereen die de eigen taalvaardigheid wil verrijken!