Volg een zomercursus bij UvA Talen en verdubbel je korting!

Ben je van plan om van deze zomer je meest productieve tot nu toe te maken? Dan hebben we goed nieuws voor je! Onze zomercursussen staan weer voor de deur, en wat nog mooier is: we bieden dit jaar opnieuw korting als je je inschrijft voor een cursus die start in juli of augustus! 

UvA Talen biedt zomercursussen aan in 13 verschillende talen, zowel online als op locatie, zodat je precies die optie kunt kiezen die het beste bij jou past. Elke cursus is zo opgezet dat je zoveel mogelijk leert en toch voldoende tijd overhoudt om te genieten van de zomerzon. Lijkt dat je aantrekkelijk? Lees dan verder om te ontdekken hoe je dit jaar aanspraak kunt maken op dubbele korting.

Zo werkt het…

Om te beginnen geven we je 12% korting op een cursus die komende juli of augustus begint. Gebruik daarvoor de kortingscode SUMMER24 wanneer je afrekent op onze website.* En het mooiste is: als je je zomercursus hebt afgerond, krijg je nog eens 12% korting op elke groepscursus die in 2024 van start gaat!**

Wil je je meteen aanmelden? Meld je dan hier aan voor een groepscursus.

Follow a summer course at UvA Talen and double up on discounts!

Interactieve zomercursussen

Een intensieve groepscursus bij UvA Talen duurt twee, drie of vier weken, afhankelijk van de taal die je wilt leren. Deze cursussen worden gehouden van maandag tot en met vrijdag óf drie keer per week. Heb je geen vrij deze zomer? We bieden ook avondcursussen aan die één of twee keer per week worden gehouden en tien weken duren. Tijdens deze intensieve cursussen stijgt je taalvaardigheid tot twee niveaus op de schaal van het Europees Referentiekader voor de Talen. De prijzen beginnen bij €495.

Welke talen bieden we aan?

We bieden groepszomercursussen aan in al onze 13 talen: Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Portugees, Zweeds, Arabisch, Russisch, Chinees, Japans en Koreaans. Deze cursussen worden zowel online aangeboden als klassikaal op onze locatie in Amsterdam. Om jouw zomercursus te vinden ga je naar de pagina Groepstrainingen en klik je in de oranje balk op de taal van jouw keuze. Nadat je het gewenste cursusniveau hebt gekozen, vind je onderaan de pagina een tabel waarin de intensieve zomercursussen zijn aangegeven met een oranje zonnetje.

Als je liever eerst een online groepscursus bij ons wilt uitproberen voordat je je bij ons aanmeldt, neem dan eens een kijkje bij de gratis online workshops die wij elke maand organiseren.

* De kortingscode SUMMER24 kan alleen worden gecombineerd met de korting voor terugkerende cursisten. Hij kan niet worden gecombineerd met andere kortingen.

** Halverwege je zomercursus ontvang je per e-mail meer informatie over hoe je je korting verdubbelt.