Weekendcursussen bij UvA Talen: de perfecte oplossing voor drukke professionals

Bij UvA Talen begrijpen we heel goed hoe lastig het voor drukke professionals en fulltime studenten die een taal willen leren kan zijn om dat in te passen in hun agenda. Vanuit die gedachte bieden we jou de perfectie optie: weekendcursussen!

Vanaf 25 mei is deze flexibele oplossing beschikbaar en kun je je in een taal verdiepen en in slechts 10 tot 13 weken een hoger niveau bereiken zonder dat je agenda je daarbij in de weg zit.  Of je nu net in Nederland bent komen wonen en Nederlands wilt leren, of dat je een andere taal zoals Italiaans, Zweeds of Japans wilt leren – voor alle onze dertien talen biedt UvA Talen online en soms ook klassikale cursusopties aan.

Start: 25 mei

Prijs: from 495 EUR

Weekendcursussen in alle talen

Al onze weekendcursussen worden één keer per week gehouden, op de zaterdagochtend of -middag. Op die manier heb je na elke les ruim voldoende tijd om het huiswerk te maken en de lesstof goed te laten bezinken – tijd die je zeker nodig zult hebben. We bieden online weekendcursussen aan voor al onze 13 talen: EngelsNederlandsSpaansItaliaansFransDuitsPortugeesZweedsRussischChineesArabischJapans en Koreaans. Voor Nederlands en Engels zijn ook klassikale weekendopties beschikbaar. 

Schrijf je nu in voor een weekendcursus

Om jouw weekendcursus te vinden ga je naar de pagina Groepstrainingen en klik je in de oranje balk op de taal van jouw keuze. In de tabel onderaan elke cursuspagina vind je de startdata en lestijden.

Wil je je meteen aanmelden? Dat kan hier